W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Katarzyna 2000 pisze:witam cie Aniu
polecam ci kapiele w soli iwonickiej albo jeszcze lepiej , zwykla sol kamienna taka jak dla zwierzat nie przetworzona i nie oczyszczona , jak bylam dzieckiem to mi te kapiele bardzo pomagały .
Do tej soli 3 łyżki oleju będzie lepsze działanie :)
gerardbutler pisze:a emulsja zmedidermu do kapieli jest dobra? to stosuje i oliwke jonson i jonson......
A co masz na myśli pisząc emulsja do kąpieli? Dolewasz ją do wody? I ta oliwka? Do czego Ci służy? Do kąpieli, czy po kąpieli?
gerardbutler pisze:emulsja do kapieli dolewam zakretke na wanne do wody...........
oliwke jonson wcieram po umyciu na wilgotna skore

nie stosuje zadnych lekow popza clotrimazolem na miejsca intymne
Z tego co piszesz wnioskuję, że niewiele masz zmian łuszczycowych?
Ani emulsja, ani też oliwka dziecięca nie leczą, jedynie w niewielkim stopniu nawilżają ciało.
antonia pisze:
gerardbutler pisze:emulsja do kapieli dolewam zakretke na wanne do wody...........
oliwke jonson wcieram po umyciu na wilgotna skore

nie stosuje zadnych lekow popza clotrimazolem na miejsca intymne
Z tego co piszesz wnioskuję, że niewiele masz zmian łuszczycowych?
Ani emulsja, ani też oliwka dziecięca nie leczą, jedynie w niewielkim stopniu nawilżają ciało.
mam dosc sporo,cala glowe w strupach uzywam polytar na przemian ze zwyklym szamponem(tak mi w waptece polecili zeby glowa sie nie przyzwyczaila do jednego szamponu)
mam cale nogi od kolan w dol w strupach,cale uszy,i lokcie
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 23