Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 henia
Trwa akcja, zbierania podpisów pod petycją, w której zwracamy się z prośbą do Ministra Zdrowia, o godne nas traktowanie...http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6505.
Teraz już tylko od nas zależy, czy będziemy poważnie traktowani. Proszę o zapoznanie się i.... wpisy, oby jak najwięcej. Pozdrawiam :*
 fallen765
A ja już tam jestem :D
Awatar użytkownika
 henia
Cieszę się i dziękuję :* . Znajomych podeślijcie :)
Awatar użytkownika
 henia
Pawle dziękuję :* za piękną pomoc i wielkie wsparcie.
Awatar użytkownika
 Paweł
Nie ma za co :) Może nie zawsze od razu reaguję z racji czasu, ale staram się. Mimo, iż w obecnym stanie moja łuszczyca jest w stanie bardziej niż zadowalającym lecz nie znam ani dnia, ani godziny, gdy ten stan może się zmienić. Jednak... przecież nie chodzi tu tylko o mnie... tylko o niespełna milion osób cierpiących na łuszczycę w Polsce. W górę myszki i oddawać głosy :) (albo nie w górę, bo mysz nie będzie działać :D )

Po za tym... to jest jeden z głównych celów dla jakich założyłem ten serwis - pomagać innym. Byłem w "butach chorych" i wiem jak to jest, że to tak nazwę. Obecnie przeniosłem się na lżejsze sandały ;) Ale pamiętam :)

//Edycja
Forum "Psoriasis" także wysłało wiadomość do swoich forumowiczów ;) Efekt: w ciągu doby 800 podpisów (w tym niezweryfikowanych).
Awatar użytkownika
 henia
Bellu a weryfikacja jest? ;)
 AnnaM
Czy już coś wiadomo co z petycją, czy zostala już rozpoznana? Na jakim etapie jest?