W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Idż do byle jakiego szpitala dermatologicznego zarejestruj sie i napewno Cie przyjmą.. Ja po9jechalem do szpitala w lublinie i od razu wpisali mnie na termin za dwa tygodnie.. podrawiam
Mnie na razie nie jest potrzebny znak rozpoznawczy,ale kto wie, może kiedyś jak będę musiała zwrócić na siebie uwagę, to może pomyślę, o ciekawym tatoo xd
Mogę Ci Heniu podesłać kilka ciekawych propozycji jeśli jeszcze jesteś zainteresowana ozdóbkami swojego ciałka xd
a ja tam myślę że wystarczy się ubrać na krótko przy wysypie
może kiedyś jak będę musiała zwrócić na siebie uwagę, to może pomyślę, o ciekawym tatoo
a jeszcze w naszym wieku i uwagi aż dość :D :D :D
Gerardbutler: http://www.luszczyca.pl/read.php?1,3005 zgodnie z obietnicą
antonia pisze:[...]Mogę Ci Heniu podesłać kilka ciekawych propozycji jeśli jeszcze jesteś zainteresowana ozdóbkami swojego ciałka xd
Stryjenko, jestem tak charakterystyczna, że mnie żadne ozdóbki, to nie są potrzebne. Przerost formy by nastąpił, a to już by było passe :crazy:
Rozważałam makijaż permanentny, przeszło mi narazie :D
Anka może czas na poważniejsze leczenie? jak tymi kosmetykami już nie ogarniasz? :surprised:
U nas ok., cały czas walczymy. Odzywaj się częściej. Pozdrawiam :)
Hej!! Ja mam 25 lat,choruję od 12 roku życia. Na szczęście znalazłam lekarza który praktycznie wyleczył moja skórę,czasem coś mi pokarze się na ciele,głowie,na paznokciach.Ta choroba jest bardzo uciążliwa, miałam chwilę załamania i do tej pory miewam je. Trzeba o to dbać pod każdym względem, nawet naczynia myję w rękawiczkach, codziennie nawilżam ciało i piję dużo wody, nie piję w ogóle alkoholu, nie palę papierosów. Zauważyłam że jestem podatna na infekcje,odżywiam się zdrowo i nawet urodziłam syna. Przez tą chorobę jestem bardzo estetyczna, dużo czasu poświęcam na pielęgnację i czystość skóry. Ludzie nie mogą się poddawać tej chorobie,a zdrowie psychiczne jest ważne, przede wszystkim spokój wewnętrzny!!!
henia pisze:Anka może czas na poważniejsze leczenie? jak tymi kosmetykami już nie ogarniasz? :surprised:
U nas ok., cały czas walczymy. Odzywaj się częściej. Pozdrawiam :)
ciekawe skad mam wziasc kase na leki?przeciez one sa cholernie drogie, lekarz na nfz jak zapisal mi leki to na 300zl .......sam terminjn do dermatologa to pol roku czekania
A co za leki takie drogie???????????????????
może napisz co ci lekarz zapisał
próbujesz kąpieli w soli i oleju czy płatkach owsianych???????????
napisz czym maziasz może uda się co tańszego podpowiedzieć
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 23