Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 lunaak
Zacząłem od reklamy, a powinienem tutaj.
Witam. Jestem Łukasz.
Pracuję w aptece i pewnie jako któryś z kolei, chcę pomóc Pacjentom dotkniętym łuszczycą poprzez przybliżenie możliwości jakie daje sporządzanie leków w aptece.
Mój rejon rażenia :D to Warszawa, a ściślej Ursus. U mnie żaden Pacjent nie spotka się z odmową wykonania leku, z każdym składnikiem obecnie zarejestrowanym. Gdy trzeba to wykopię nawet spod ziemi :))
Jako jedyny w Polsce mam dostęp do całkowicie maszynowego wytwarzania leków.

Bimanol - wiem, że jesteś na tym forum, potrzebuję się z Tobą skontaktować, napisałem broszurę informacyjną dla grupy osób z łuszczycą, konkretnie receptariusz dla ich lekarza. Przepisy poza moimi wziąłem także z tej strony i coś czuję, że Ty jesteś autorem. Chcę uczciwie zapytać o zgodę na przytoczenie, kilka edyowałem, dostosowałem do rozporządzenia (jeden ryczałt).
Proszę o kontakt.
Awatar użytkownika
 henia
Witaj Łukaszu :)
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie napisanie PW do Bimanola. Tam możesz mu wtedy podać też swoje namiary. On tu bywa acz rzadko. Pozdrawiam :)
 carl
Ohai!
Dobrze wiedzieć, że jest tam nasz człowiek w mieście ;)
Wpadnę kiedyś.

5!