W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Awatar użytkownika
 antonia
Dostałam taki przepis i nigdy się nie zastanawiałam dlaczego. Teraz myślę, że dla lepszego ukrwienia skóry, albo, żeby się lepiej wchłonął, potem folia i ręcznik, widocznie mui być cieplutko. Efekty były szybkie, ale na ciało nie było już rewelacji. Może właśnie dlatego, że nieodpowiednia temperatura - nie potrafię tego wytłumaczyć. Ale dwie dosyć uciążliwe plamy po tej kuracji zniknęły. :D
 pańka
ja słyszałem że dobre jest jak się wsadzi głowę do rozgrzanego piekarnika na pół godziny tylko musi być 200stopni
Awatar użytkownika
 antonia
pańka pisze: przez pańka » dzisiaj, o 10:18
ja słyszałem że dobre jest jak się wsadzi głowę do rozgrzanego piekarnika na pół godziny tylko musi być 200stopni
Z Twoich postów wynika, że to praktykowałeś xd xd
 Gosia1423
pańka pisze:ja słyszałem że dobre jest jak się wsadzi głowę do rozgrzanego piekarnika na pół godziny tylko musi być 200stopni
jakoś sobie tego nie wyobrażam :D
 Basieńka44
Tzn.??????????????????
coś więcej możesz napisać???????????
Awatar użytkownika
 antonia
Póki co, kupić chlorek magnezu i się w tym kąpać co drugi dzień na zmianę z platkami owsianymi. Nie zapomnij też o natłuszczaniu, dobrze by było gdybyś zrobiła sobie maść nagietkową i tym się smarowała. Ta maść natłuszcza i leczy zarazem i jest tania, na każdą kieszeń. :)
http://mojaluszczyca.pl/viewtopic.php?f=131&t=361
 Gosia1423
Basieńka44 pisze:Tzn.??????????????????
coś więcej możesz napisać???????????
Tzn na moim ciele pojawiło się wiele nowych zmian, do tego wszystko mnie straszliwie swędzi... najgorzej, że wylazło mi to na twarzy, a konkretniej na czole. Coś mnie złapało w czwartek i jeszcze trzyma (katar, kaszel, raz 38 raz 36,2 i nadżerka na języku), a ostatnio byłam chora 2 tyg temu (wtedy było zapalenie gardła, ale nie wpłynęło to na stan ł).
 Basieńka44
A co brałaś i bierzesz na katar kaszel??
Temperatura zawsze u mnie tak wpływa na wysypy??
Usta płukaj solą fizjologiczną bądź szałwią
na swędzenie wypróbuj kąpiel w sodzie oczyszczonej,albo hydroxyzyne
wapno itp może masz uczulenie na jakiś lek co brałaś i stad problemy :( :(
 Gosia1423
Rutinoscorbin, Aspiryna C, Strepsils, maść rozgrzewająca + herbatka z miodem i imbirem

Nie mam pojęcia czy nie jestem na coś uczulona...
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17