Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 henia
Basieńko Kochana :D Wszystkiego o czym tylko zamarzysz, niech Ci się spełni. Buziaków 100 i dalszych cudownych pogaduch :* :* :*
Załączniki
róże.jpeg
róże.jpeg (21.56KiB)Przejrzano 883 razy
 Basieńka44
Dziękuje :* :*
Awatar użytkownika
 Daria
Ja rówież dołączam się do życzeń ! Wszystkiego Najlepszego Basieńko ;*
 Basieńka44
dziękuje :thx: :*
Awatar użytkownika
 antonia
.
Przyjmij Basiu najserdeczniejsze i najszczersze życzenia wszystkiego najlepszego
orchidea-storczyk-hd-300x225.jpg
orchidea-storczyk-hd-300x225.jpg (25.41KiB)Przejrzano 867 razy
Jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać.
Zadzwoń do mnie...
Nie obiecuję, że Cię rozbawię, ale mogę płakać razem z Tobą...
Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić...
Nie obiecuję, że Cię zatrzymam, ale mogę pobiec z Tobą...
Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał/a nikogo słuchać.
Zadzwoń do mnie.
Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho...
Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze...
Przybiegnij do mnie bardzo szybko.
Mogę Cię wtedy potrzebować...
Twoja przyjaciółka Antonia

http://www.youtube.com/watch?v=1YkzOmfX ... detailpage
 Basieńka44
dziękuje :thx: :thx: :* :*
Awatar użytkownika
 henia
Nowy Rok powitajmy w szampańskim nastroju, ufając, że będzie wspaniały i przyniesie niezapomniane chwile. Zapomnijmy o szarej rzeczywistości i bawmy się najwspanialej jak potrafimy. Pięknego czasu Kochani :*
Załączniki
2013.jpg
2013.jpg (23.35KiB)Przejrzano 835 razy
Awatar użytkownika
 henia
Gosiaczku :*
Życzę Ci dnia imienin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli, i nadzwyczajne szczęście. Buziaki Selenizantko :* :* :*
Załączniki
pies.jpg
pies.jpg (7.54KiB)Przejrzano 813 razy
 Basieńka44
Gosiaczku
Samych cudownych dni,
wielu lat bez trosk,
siły w codziennym trwaniu,
oby sprzyjał Ci los.
Sto lat z okazji imienin,
wielu przyjaciół i wielu sukcesów życzę Ci ja
:*
Awatar użytkownika
 antonia
Wszystkiego Dobrego Gosiaczku
.
2.gif
2.gif (22.95KiB)Przejrzano 806 razy
Opis imienia: MAŁGORZATA

Imieniny obchodzi: 01.18,

Osobowość: Ta, co odkryła tajemnicę życia Charakter: 84 %
Promieniowanie: 80 %
Rezonans: 102 000 drgań/sek..
Kolor: Zielony
Główne cechy: Pobudliwość-Uczuciowość- Towarzys­kość- Intuicja
Totem roślinny: Klon
Totem zwierzęcy: Pstrąg
Znak: Ryby
TYP: To nerwowe choleryczki o dużej pobudliwości. Byle co je płoszy, wszystko je porusza. Mają chwiejne charaktery, łatwo się zniechęcające, a więc bardzo wrażliwe na niepowodzenia. Rodzice powinni hamo­wać ich kaprysy i uczyć je sztuki panowania nad sobą.
PSYCHIKA: Mają wiele uroku, to "kobiety-dzieci, które mężczyźni pragną ochraniać. Gdy życie staje się zbyt trudne dla ich nadmiernej wrażliwości, zamykają się w swym wewnętrznym światku. Od dzieciństwa trzeba je uczyć stawiania życiu czoło, odważnego wypowiadania się i nie uciekania przed niebezpieczeństwem.
WOLA
: Bardzo zmienna. Poranny entuzjazm przera­dza się w wieczorne zniechęcenie. Należy wpoić im zasadę: "Co zaczęłaś musisz skończyć".
POBUDLIWOŚĆ: O wiele za duża, graniczy z nerwi­cowością.
ZDOLNOŚĆ REAKCJI: Są to kobiety o nieprzewi­dywalnych, błyskawicznych reakcjach, jak u pstrą­ga. Kiedy indziej zaś biernie przyjmują wydarzenia.
AKTYWNOŚĆ: Raczej słaba. Interesuje je wszystko, co dotyczy życia, a więc pediatria, ginekologia, przedszkola, reedukacja. Zazwyczaj są, dobrymi matki, czułymi i oddanymi rodzicami, które jednak nie mają dosyć charakteru, by walczyć z urwisami.
INTUICJA: Mają jej prawie za dużo. Chronią się w tajemny świat "znaków" i przepowiedni. Nie powinny przywiązywać zbyt dużej wagi do horoskopów.
INTELIGENCJA: Są inteligentne, ale tak szybko mówią i działają, że zdarza im się popełniać kolosalne gafy. Mają słabą pamięć, przez co zapominają o wielu rzeczach - poczynając od parasola, a kończąc na mężu!
UCZUCIOWOŚĆ: Są bardzo czułe, gdy mają poczu­cie bezpieczeństwa, ale chowają się pod skałę, jak pstrąg, gdy tylko pojawi się nieznajomy. W ich pełnych czułości oczach można wyczytać jednoczś?nie obietni­cę wielkiej miło?ści i pragnienie zachowania spokojnego trybu życia.
MORALNOŚĆ: Nie należy mnożyć zakazów, gdyż mogłyby one całkowicie przytłoczyć ten kruchy chara­kter, wymagający miłości i zrozumienia.
ZDROWIE: Trochę chwiejne. W tych wahaniach dużą rolę odgrywa stan psychiczny. Słabe punkty: jelita i narządy rodne.
ZMYSŁOWOŚĆ: Samo to słowo je przeraża! Nie znają i nie chcą znać swych pragnień. Często wyrzucają sobie słabość i nieśmiałość, które prowadzą je do życia z partnerami bardzo dalekimi od ideału. Ale czy one same wiedzą, jaki jest ich ideał?
DYNAMIZM: Składa się z marzeń, nieprzemyślanego entuzjazmu, nagłych oniśmieleń. Odkładają na poju­trze to, co miały zrobić wczoraj. Drżą na dźwięk telefonu, gdyż obiecały zrobić dziesięć rzeczy, o któ­rych teraz nie chcą słyszeć.
TOWARZYSKOŚĆ: Potrzebują miłości i nie znoszą samotności. Bardzo ulegają wpływom i nieraz dostosowują swój tryb życia do tych, których kochają. Są bardzo przywiązane do rodziny i przyjaciół.
PODSUMOWANIE: To urocze kobiety, pełne mag­netyzmu. Niełatwo w całej rozciągłości poznać ich psychikę, gdyż wszystko u nich tak szybko się zmienia!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 30