W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
tak rano są po kąpieli, bo na całą noc mam na ciele proderminę i wstaję rano i się kąpie i są zaczerwienienia i w sumie trzymają się tak przez cały dzień, niby ten kolor to czasem jest podobny do takiego sinego, jeśli mam na rano do pracy i proderminę trzymam tylko na ciele mniej wiecej 3 godziny to wydaję mi się że tak nie ma sinego, może dlatego tak jest teraz bo długo mam na sobie proderminę(całą noc) nie mam pojęcia.
Dziękuję Ci Heniu paczka już mi przyszłą :* Nie spodziewałabym się że wyślesz mi aż tak dużo tego wszystkiego :D dziękuję.
Te siności/czerwoności, to po cygnolinie zawsze miałam, i dość długo skóra potem dochodziła mi do własnego koloru. Tak jak wcześniej pisałam, trzeba czasu. Najważniejsze, to żeby udało się zakończyć to leczenie.
Osobiście bym tymi kolorami nie przejmowała się; ale to moje doświadczenia, ty zawsze możesz skonsultować to z lekarzem. Powodzenia i na zdrowie Mała :*
Aha to widocznie może też te siności mogą wystepować też po proderminie nie tylko po cygnolinie, no ale zależy kiedy czasem je mam czasem nie, ja to chyba już mam obsesję bo ciągle patrze na tą moją skórę :) no właśnie najważniejsze aby zaleczyć. Dziękuję Heniu. Dobranoc :D
Nie przejmuj się zbytnio tymi kolorami dziewczyno. Skóra się dosyć wycierpiała pod wpływem tych wszystkich maści, jak sobie odpocznie to i kolor się wyrówna. A na zdrowszy wygląd skóry możesz sobie łykać 1 tabletkę dziennie Betakaroten. Po miesiącu zauważysz różnicę. Pamiętaj tylko, że ta witamina jest rozpuszczalna w tłuszczu, najlepiej ją spożywać bezpośrednio po jedzeniu. :)
 BIATA
Ok dzięki Antonia może zacznę łykać ten Betakaroten.
Heniu jestem po wczorajszej pierwszej kąpieli buski maski siarczkowej i dziś zrobiłam sobię kąpiel w buskie Spa siarczkowe, skóra jest aksamitna ładnie pachnie i w ogóle :D jak to by mi się skończyło może bym sobie kupiła w aptece i zaczęła stosować tylko musiałabym zrezygnować z kąpieli w soli oleju itp bo nie znajdę na wszystko czasu po za tym na przeminnie bym robił maskie i Spa,więc innych kąpieli nie miałabym kiedy robić, jak myślisz zrobić tak?? czy robić jak do tej poru czyli tą sól olej, ocet??
Według mnie powinnaś wybrać to po czym lepiej skóra się zachowuje
to że na nas z antonią dobrze działa ocet u ciebie może się mniej sprawdzać
a jak masz wybór i możesz po-testować to i lepiej :) :)
każdy sam dopasowuje swoją metodę
na każdego co innego lepiej działa
 BIATA
Basińko ale ja ocet dodawałam do kąpieli nie smarowałam się nim bo nawet nie domyśliłam się o tym, szczerze to nie wiem po czym moja skóra jest lepsza ale przecież mogę narazie tego pourzywać a potem wrócę jak coś do tamtych metod
Jak masz to i to masz możliwość sprawdzenia
ile tego octu do kąpieli dodawałaś????????????
ja lałam na rękę bez rozcieńczenia i smarowałam skórę po kąpieli
na początku szczypało potem już nie
jak skóra wyschła natłuszczałam
a tylko do płukania głowy mieszałam z wodą
Awatar użytkownika
 henia
Biata zawsze pamiętać musisz, że ł., to choroba na całe życie, Twoje /nasze. Czyli czasu na testowanie będziesz miała a miała. No chyba, że trafi Ci się fart, i cholera pójdzie sobie, jak przyszła.

Wszystkie dermokosmetyki "buskie" są na bazie siarki, a ta, jest ważna w tych naszych leczeniach. Warto więc sprawdzić, czy zadziała u nas, czy niekoniecznie. Ryzyko żadne, a przyjemność wielka z używania tych cudeniek, jak sama zauważyłaś już :D Powodzenia :*
 BIATA
Basieńka lałam na oko czyli z 10 łyżek mniej więcej. To Ty octem się smarowałaś potem natłuszczałaś?? a potem nie kąpałaś się, nie zmywałaś tego?? nie smierdział ci ten ocet??
Heniu moim zdaniem świetnie się sprawdza spa buskie czyli ten płyn do kąpieli mam taka delikatną skórę fajną, orientowałam się w jakiej jest to cenie to ten płyn około 30 zł no wiadomo nie jest tak tanio ale kupię i maskę buskę siarczkową też kupię i będę robić naprzemiennie, bo tego płynu 2 razy użyłam i już go nie ma, ale dziękuję Ci że dałaś mi go teraz mogę sobie go kupić bo już przetestowany.
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 103