Natłuszczam się Melkfettem od Heni a nawilżam medidermem lub maścią z wit A ochronna lub maścią z nagietka zależy co mam pod ręką ale przeważnie medidermem, już kiedyś pisałam kiedy to robię ale przypomnę bo za pewne nie pamiętacie

jeśli pracuję na ranną zmianę to przychodzę z pracy około 15 na 2 lub 3 godziny lub trochę dłużej nakładam proderminę potem się kąpie i natłuszczam(Melkfett) potem rano wstaje przed pracą i nawilżam (mediderm)i przychodzę z pracy i prodermina i tak w kółko przez tydzień, potem jak mam na po południe do pracy to przychodze po 22 smaruję się na całą noc proderminą rano wstaję kąpię się i natłuszczam, około 12 nawilżam i do pracy idę potem przychodzę i prodermina itd nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ale może zrozumiecie, więc w sumie tylko raz dzieńnie nawilżam skórę i natłuszczam nie mam więcej na to czasu.
A w weekend na pewno wstawię zdjęcia.
No a czasem jak już mi się nie chcę na całą noc smarować bo przychodzę zmęczona z pracy i jest już póżno więc rano wstaję i przed pracą mam proderminę na sobie 2 godziny ale to rzadko tak robię( ale to tylko jak pracuję na po południe tak robię i jak jestem już zmęczona po pracy ale tak jak wspomniałam wcześniej rzadko tak robię ale w tym tygodniu zdarzyło mi się ze dwa razy. Dlatego tamten mój post był że rano patrzę na zmiany i są ładne a po smarowaniu zaczerwieniają się bo akurat wtedy nie chciało mi się na noc smarować więc zrobiłam to rano)