Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 antonia
Takich gotowanych z mlekiem to bym nie przełknęła :crazy:
wsypuję do miseczki, zalewam jogurcikiem i... mniam mniam :D
 Basieńka44
Jak jeszcze jadałam takie cuś to nigdy nie gotowałam a tylko zalewałam gorącym mlekiem :) :)
 Flora
Jejku! Dziś zachciało mi się płatków, a naczytałam sie tu ze to takie smaczne z jogurtem, jak ja sobie to zrobiłam to byślałam, ze... puszczę pawia, ładniej mówiąc. Tego sie nie da gryźć, a nie po to mam zęby, żeby wisiały bezczynnie :D Jestem gryzoniem, lubię gryźć, a to to jakieś ochydne cóś. A konie się tym zachwycają.... nie rozumiem.

Mam pytanie: Lekarz powiedział, że mam przestać pić mleko, jesć słodycze i ograniczać gluten. To prawda czy bredzi? Słodyczy i tak dużo nie jem, ale wszystko co ze skrobią kukurydzianą (gluten) kocham.
Awatar użytkownika
 antonia
Flora pisze:Mam pytanie: Lekarz powiedział, że mam przestać pić mleko, jesć słodycze i ograniczać gluten. To prawda czy bredzi?
Nie ma na to reguły, u jednych się sprawdza u innych nie :D
trzeba wypróbować samemu :)
 Basieńka44
Mam pytanie: Lekarz powiedział, że mam przestać pić mleko, jesć słodycze i ograniczać gluten. To prawda czy bredzi? Słodyczy i tak dużo nie jem, ale wszystko co ze skrobią kukurydzianą (gluten) kocham.
jeśli podejrzewa grzybice (candide)ogólnoustrojową to ma racje
Awatar użytkownika
 antonia
Flora pisze:Jejku! Dziś zachciało mi się płatków, a naczytałam sie tu ze to takie smaczne z jogurtem, jak ja sobie to zrobiłam to byślałam, ze... puszczę pawia, ładniej mówiąc. Tego sie nie da gryźć, a nie po to mam zęby, żeby wisiały bezczynnie Jestem gryzoniem, lubię gryźć, a to to jakieś ochydne cóś. A konie się tym zachwycają.... nie rozumiem.
Są płatki śniadaniowe z suszonymi, twardymi owocami i orzechami, zalane jogurcikiem bardzo smakują i zęby przy nich muszą się napracować :D