Jeśli znalazłeś(aś) w Internecie ciekawy artykuł, stronkę, nowinkę czy jakąkolwiek informację związaną z łuszczycą, poinformuj innych forumowiczów o tym tutaj.
Awatar użytkownika
 Jurek85
Blog z artykułami o łuszczycy - nie znalazłem jakiś merytorycznych błedów, fajnie napisane, zbierające ogólno dostępną wiedzę plus kilka ciekawostek.
Blog jest pod patronatem producenta dermokosmetyków, ale jak na razie nie są w żaden sposów eksponowani we wpisach, więc można spokojnie czytać.
Awatar użytkownika
 Paweł
Krysiu, jeśli treści na tej stronie są skopiowane skądś to podaj źródło oryginalnych treści, jeśli je znalazłaś, aby były konkrety.
Awatar użytkownika
 szater
Ponieważ to nie dotyczy naszego forum -tu akurat wszystkiego dopilnowałes w sposób niezwykle uczciwy ,łącznie ze wszystkimi zdjeciami-na które posiadasz cesje praw-dlatego nie bede uzupełniała i wyręczała włascicieli w ich obowazkach.

Pojawiła sie informacja o owym blogu u nas dlatego zamiesciłam tę informacje(zgodnie z....sumieniem zawodowym) reszta jest w gestii reklamujacych.Kazda ,nawet najmniejsza informacja-przeklejona czy dosłownie słowo w slowo przepisana z jednego zródla do drugiego -MUSI MIEC PODANĄ INFORMACJE NA TEMAT AUTORA I TYTUŁU DZIEŁA
Awatar użytkownika
 Jurek85
Paweł pisze:Krysiu, jeśli treści na tej stronie są skopiowane skądś to podaj źródło oryginalnych treści, jeśli je znalazłaś, aby były konkrety.
No też tak uważam, ja się wcześniej nie spotkałem z artykułami takimi jak tam zamieszczane, ale oczywiście możesz mieć rację szater.
 kacha
Wydaje mi sie że wpisy na blogu są autorskie, dużo czytam o ł. w sieci i nie spotkałam się z identycznymi, aczkolwiek informacji o autorze brak.