Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
Awatar użytkownika
 szater
....trzeba umiec dostrzec róznice miedzy gejem a....pedofilem
tak jak nie kazda grzybica to łuszczyca...i łuszczyca to nie to samo co trad ....
Basia zdziwiłabys sie ilu znasz takich ludzi :P

Wracajac do tematu...psycha u nas kruchutka,nikt nigdy nie podjął sie konkretnej pomocy dla akurat tej grupy osób.Nie ma planów pomocy psychologicznej,grupy wsparcia to najczesciej krótka seria spotkan ludzi o róznych problemach.Tak sobie mysle ze wielu przeciez z nas konczy psychologie i mogliby cos dla społecznosci zrobic...brak sił?inicjatywy?checi? :(
 Basieńka44
Basia zdziwiłabys sie ilu znasz takich ludzi
nie wiem dlaczego ale zawsze poznam taką osobę i nie wiem po czym :D :D
ale może skończmy już te wywody bo zacznę podejrzliwym okiem patrzeć na panie które będą tylko chciały być miłe :D :D :D
Awatar użytkownika
 puma
[quote="Basieńka44Bardzom ciekawa twojej tolerancji jakby obiektem uczuć dla tego znajomego stał się twój syn :D :D
nie mówię w tym wieku ale jak kiedyś osiągnie pełnoletność :D :D
[/quote]

jakbym miała dziś jeszcze siłę się uśmiać to pewnie bym się uśmiała. zdziwisz się, ale dla mnie nie byłby to problem, mój syn zawsze będzie moim synem, niezależnie od poglądów, wyglądu i orientacji.
 Basieńka44
Oby tak dalej :D :D
pożyjemy zobaczymy :D :D
Bywa i tak że sami siebie potrafimy zaskoczyć niemile :D :D
Awatar użytkownika
 puma
za stara jestem, żeby siebie nie znać. ale skoro ty znasz mnie jeszcze lepiej.... :minishock:
Awatar użytkownika
 Jurek85
ABC łuszczycy?!? Ale sie offtopic zrobił, proponuję przenieść tą całą dyskusję do jakiegoś wątku w nowo utworzonym dziale "dyskusje łuszczyków" :P
Awatar użytkownika
 antonia
Obudziłeś się? xd xd Dyskusja już dawno zakończona, został po niej tylko ślad na necie ;)