Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 henia
Nie. Wstałam i przypomniało mi się xd
Na starość też tak będziesz miała, przygotuj się :notguilty:
Awatar użytkownika
 antonia
Dziękuję Heniu za pocieszenie, :* już doczekać się nie mogę tego czasu kiedy wstanę i znów będę pamiętała to o czym dawno zapomniałam i znów świat będzie różowy... ;)
Awatar użytkownika
 henia
Mam problemy z wyrobieniem sobie opinii o p. dr. Majewskiej- gdzież była ona, i jej opinie, jak w Polsce leciały gromy na rząd, za nie zakupienie szczepionek "przeciw świńskiej grypie".
Nie lubię takiego dualizmu :annoyed:
 Basieńka44
A tego to ja Heniu jeszcze nie wiem ale siem dowiem jak bedzie taka możliwość :) :) jak na os trafie to tu dam znać :)
Awatar użytkownika
 henia
A to czekam Basiu na te Twoje wieści. Nie lubię stać w rozkroku, za stara jestem :crazy:
Awatar użytkownika
 henia
Niestety nic a nic, przykro mi ;)

Ty chyba mnie jednak nie doceniasz w sensie ja naprawdę czytam wsio, jak już się wypowiadam :crazy:

Ta wypowiedź p.dr.Majewskiej, to stara jak świat. Ale zobacz oprócz tego, że tam coś rzekła była na YT, to żadnej noty, żadnego poważnego wystąpienia publicznego(np.tv) no to o co tu chodzi?

Taka postawa Piłata w tamtych czasach, to nie tylko jej, zobacz: gdzie ci wszyscy, co to teraz tak tu niby próbują mnie obronić przed armagedonem xd

Jak coś w tym sensie znajdziesz, to polecam się łaskawej pamięci :D i nie wklejać mi staroci, bo siem rozbeczę xd
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 59