Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
Awatar użytkownika
 henia
Trzymam kciuki za pogonienie tej Twojej starości w cholerę, Basiu :)
Złośliwość, to nie jest dobra cecha charakteru, tępię ją u siebie, na ile daję radę :crazy:
 Basieńka44
Jak pełnia minie to sama przejdzie :crazy: :crazy: u mnie :D
teraz mam do tępienia inną pannę na skórze :D :D
Awatar użytkownika
 henia
Ufff. No zobacz, nie skumałam tej pełni xd

W pewnej chwili pomyślałam, że Ty za - na jednym z for, można blog cytować, jako źródło wieści ważnych, a za chwilę jako... :notguilty:

I to tylko pełnia, gadasz? Odetchnęłam, bo mi rozdwojeniem osobowości zapachniało przez moment xd
Awatar użytkownika
 Jurek85
Basieńka44 pisze:A mogę ci Henia odpowiedzieć czemu nie :D :D
u mnie powód taki że gdzie bym nie zerknęła tam coś do poczytania oferują :D :D
http://www.luszczyca.pl/read.php?1,9447 ... #msg-94485
tylko na info jeszcze tego nie ma :D
Hehe no bo to ja, też tam ten temat zacząłem i w jeszcze innym miejscu też :notguilty: . Chciałem dać znać o tym w blogu który wydał, mi się całkiem ok a sam sie o nim niedawno dowiedziałem. Jak bym wiedział że taką burzę wywołam to bym sobie darował :zipit: :P
 Basieńka44
Jaką burzę trzeba tylko pod jednym nickiem występować :D :D
a nie będzie nieporozumień :D :D
Awatar użytkownika
 Jurek85
Basieńka44 pisze:Jaką burzę trzeba tylko pod jednym nickiem występować :D :D
a nie będzie nieporozumień :D :D
hehe ja na każdym forum mam inny, sorrki za zamieszanie :devillaugh:
Awatar użytkownika
 henia
Jurek85 pisze:[...]hehe ja na każdym forum mam inny, sorrki za zamieszanie :devillaugh:
To, że na każdym inny nick, to norma w/g mnie. Gorzej, jak na jednym - pod kilkoma. To nie zabawa nawet, to choroba już :annoyed:
Awatar użytkownika
 antonia
Oglądałam to, też byś tak ładnie potrafiła przekazać swoją wiedzę gdybyś się do tego odpowiednio przygotowała :) Jak do tej pory to bardzo dużo przekazujesz tutaj ze swoich doświadczeń i praktyk, jesteś bardzo pomocna w leczeniu, Twoje rady są bezcenne :) :)