Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
Awatar użytkownika
 szater
Ciekawą rzecz odkryłam xd ludzie stosujacy dermokosmetyki M(lub dystrybutorzy-bo to trudno rozpoznac ;) ) na wszystkich forach odsyłaja do bloga tworzonego-a własciwie przepisywanego-w dodatku bez poszanowania praw autorskich- przez tajemniczą osobe-blog ten jest sponsorowany przez firme produkujacą owe dermokosmetyki.... :notguilty: zbieg okolicznosci? :surprised:
 Basieńka44
zbieg okolicznosci?

mi się zdaje że nie :D :D
Awatar użytkownika
 henia
Czy możecie obie panie napisać mi, o co wam chodzi z tym blogiem? Czy wieści tam zawarte są niezgodne z istniejącą/dostępną wiedzą medyczna?
Co wam przeszkadza ten sponsoring? Wypacza w czymś istotę ł. czy walki z nią?

Luknęłam pobieżnie, to fakt - w jednym miejscu zebrana kupa dobrych wieści i na temat choroby, i na temat walki z nią.
Nie sprawdzi się, zginie, takie są prawa rynku :geek:

Pisanie na forach pod nie swoim nickiem, to jest dopiero kanał, jak dla mnie :annoyed:
Awatar użytkownika
 henia
Basiu, zapytam jeszcze raz
henia pisze:[...]Czy wieści tam zawarte są niezgodne z istniejącą/dostępną wiedzą medyczna?Co wam przeszkadza ten sponsoring? Wypacza w czymś istotę ł. czy walki z ł?[...]
Reklama dźwignia handlu jest. Nie pasi, nie czytaj :cool:

Info, też mi nie leży :crazy:
 Basieńka44
Wieści tam zawarte to strzępki tego co my tu piszemy złożone w jedną całość jak na moje pobieżne przeczytanie tego i owego :D :D
lubię też znać autora wszelkich wieści :D :D
Awatar użytkownika
 henia
Basieńka44 pisze:Wieści tam zawarte to strzępki tego co my tu piszemy złożone w jedną całość[...]
Nie od razu Kraków zbudowano. To forum też na początku składało się ze "strzępków", jak je raczyłaś określić.I mam śmiałość o tym tu napisać, bo akurat powstawało ono na moich oczach :D
Basieńka44 pisze:[...]lubię też znać autora wszelkich wieści
Zawsze byłam zwolenniczką podlinkowywania wieści wszelkich. Z tym, że inaczej sprawa wygląda z korzystaniem z nich, w necie, i to nie powinien być nasz problem a administracji nowego zakątka łyuszczycowego. Bo im ich więcej, tym my silniejsi, ale też być może mądrzejsi.

Tak jakoś punkt widzenia, od punktu siedzenia, u Ciebie? :)
 Basieńka44
Tak jakoś na starość złośliwa się robię :D :D