Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 antonia
Jak to dobrze dziewczyny, że już jesteście, oj! jak bez Was było nudno :D
Awatar użytkownika
 henia
Weszłam tu wczoraj ciemnom nocom na momencik i.... "na całym forum Antonia"-to tak trawestując troszeczkę, moją ulubioną Osiecką xd xd
Witaj Stryjenko :*
Awatar użytkownika
 antonia
henia pisze:Weszłam tu wczoraj ciemnom nocom na momencik i.... "na całym forum Antonia
Gdzie się podziały tamte dziewczyny? :surprised: ... na forum pusto, cicho, ciemno...tylko Antonia z klawiaturką walczy, żeby forum pajęczyną nie zarosło :P
Awatar użytkownika
 henia
antonia pisze:Gdzie się podziały tamte dziewczyny?[...]
Tamte dziewczyny Kochanie, ładowały akumulatorki, troszkę też poszerzając przy okazji swoja wiedzę.
Ale jak widzisz, po powrocie wszystkie zameldowałyśmy się na posterunku. Także nie jesteś sama Stryjenko :*
Awatar użytkownika
 antonia
henia pisze:
antonia pisze:Gdzie się podziały tamte dziewczyny?[...]
Tamte dziewczyny Kochanie, ładowały akumulatorki, troszkę też poszerzając przy okazji swoja wiedzę.
Ale jak widzisz, po powrocie wszystkie zameldowałyśmy się na posterunku. Także nie jesteś sama Stryjenko :*
W takim razie ze spokojnym sumieniem mogę wziąć urlop :D Pogoda dopisuje, rano na grzyby, potem można się nawet opalać. Dzisiaj miałam kurkowe żniwa, nazbierałam ok. 3 litrów małych, ślicznych kurek i kilka krawców. :D
Awatar użytkownika
 henia
antonia pisze:[...]Dzisiaj miałam kurkowe żniwa, nazbierałam ok. 3 litrów małych, ślicznych kurek i kilka krawców.
What's this krawce? :surprised:
Awatar użytkownika
 henia
Dziękuję za podpowiedź :* Nie jestem grzybiarką, moja wiedza w tym zakresie jest little, little xd
Awatar użytkownika
 antonia
Dostałaś dziś w prezencie rozmówki angielskie? xd xd
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 59