Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 joi
Witam :). Mam na imię Iza. Mieszkam na Podlasiu. Mam trochę lat ;) a na łuszczycę choruję od 18 roku życia.Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
 szater
Witam i ja serdecznie :D każdy z nas ma tu ....troche lat,ci z miesiacami jeszcze nie piszą i nie czytają :P
Awatar użytkownika
 zgon1610
Witam również i ja :D
Awatar użytkownika
 henia
Witaj Izo :) Czyżby Podlasie rosło w siłę? Troszkę nas tu już jest :*
Awatar użytkownika
 henia
Cudownie, że Stryjenka dziś w takim wyśmienitym humorze :* Ale niech Stryjna patrzy mi na usta: siła w łuszczycy, to siła w powiedzeniu - tak mam łuszczycę, i możecie mi.... bryknąć :crazy: Koniec z ukrywaniem się :D
Awatar użytkownika
 antonia
Tak! Ja też mam łuszczycę i wkurza mnie to, że ciągle trzeba o tym informować :angry: Chciała bym mieć (nosić na sobie) jakieś ładne ozdóbki rodzaju wisiorków, bransolet czy jakichś innych pierdółek maskotek, w zależności od mody, z biedroneczką, symbolem łuszczycy. Inni by to dostrzegali i nie było by głupich pytań ani krępujących odpowiedzi. Natomiast nie chcę nosic jakichś przepasek silikonowych na ręce, dla mnie to za mało eleganckie choćiaż sam pomysł jest super. Był już ten temat...ale się urwał :surprised:
Awatar użytkownika
 henia
antonia pisze:[...] Był już ten temat...ale się urwał :surprised:
Moje skowronki śpiewają-będzie ciąg dalszy: już za chwileczkę, już za momencik :D