Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
 xiomara
Witam - chciałabym pojechać na kilka dni do Ciechocinka w celach leczniczych, ale nie mam znajomych łuszczyków... Właśnie oglądałam na Gruponie ofertę z dużym rabatem, w bardzo fajnym miejscu...

O mnie: jestem kobietą, mam 35 lat, obecnie nie pracuję więc mam czas, mogę pojechać w dowolnym momencie. Byłam raz w Ciechocinku i kąpałam się tam w całkiem fajnym basenie solankowym.

Myślałam też o wyjeździe do Jordanii do Morza Martwego (byłam raz turystycznie, wtedy mi pomogło (kąpiele + opalanie), choć po jakimś czasie zmiany wróciły). Problem w tym że wyjazd ze "zwykłymi" znajomymi oznacza że nikt nie będzie chciał spędzić nad tym morzem większości czasu... dlatego szukam znajomych z Ł. PS. Mieszkam w Warszawie.
 orchidea
Witaj'Ja też mam 35 lat :) Pojechałabym z chęcią,ale mam małego synka(4l) i cięzko mi z nim wyjezdzac,bo to domator ;) Też obecnie nie pracuję. A jeszcze nigdy nie miałam takiego wysypu jak teraz,jestem załamana,ale co zrobić :(
W Ciechocinku jest jakiś specjalny ośrodek?
Awatar użytkownika
 henia
xiomara pisze:Witam - chciałabym pojechać na kilka dni do Ciechocinka w celach leczniczych, ale nie mam znajomych łuszczyków... Właśnie oglądałam na Gruponie ofertę z dużym rabatem, w bardzo fajnym miejscu...

O mnie: jestem kobietą, mam 35 lat, obecnie nie pracuję więc mam czas, mogę pojechać w dowolnym momencie. Byłam raz w Ciechocinku i kąpałam się tam w całkiem fajnym basenie solankowym[...]
W Ciechocinku istniej już spora grupa wsparcia. Ł. spotykają się tam systematycznie, co miesiąc http://forum.biedronkowo.info/viewtopic.php?f=67&t=2566 . Najbliższe spotkanie, to sierpień.

W Ciechocinku też pracuje cudowna Beata, główna animatorka wszelkich "zajść" z łuszczykami, łuszczycą i lekarzami. Co jakiś czas organizuje w tym swoim Ciechocinku spotkania ogólnopolskie-majowe już się odbyło http://forum.biedronkowo.info/viewtopic.php?f=67&t=992 na wrześniowe czekamy :D

Także dziewczęta, jeżeli jakieś pytania odnośnie tego Ciechocinka, to tylko w te progi. Bardzo polecam ten kontakt :)
W Ciechocinku same nigdy nie będziecie, już tam jest Rodzinka łuczykowa :D