Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
A to dlaczego jak widzisz poprawę :surprised: :surprised:
ja jak miałam skorupę to na całych dłoniach łącznie z paznokciami tak na zewnątrz jak i wewnątrz pękało było twarde jak podeszwa od buta nie było mowy utrzymania szklanki z piciem :minishock: :minishock:
 Maja
A co myslicie o oleju organowym?
Czy lepiej go pisc np.2 lyzeczki dzinnie, czy raczej smarowac miejsca chore?
 Maja
Przeczytalam link o tym oleju arganowym i wiecie co, nie wiem czy go kupic czy nie bo jak czytam to on jest bogaty w kwasy omega 6,9 i duza dawka wit.E.
Ja jeszcznie nie"" uslyszawszy"" o moje L, od dawna codziennie lykam duze stezenie wit.E i omega 3,6,9 w Polsce nie ma jeszcze tej kombinacji 3,6,9 ja zamawiam w Holandi, lub jak jestem kupuje od razu siateczke haha..
Gdzies poczytalam o tym oleju ze dobrze go pic 2 lyzeczki dziennie, ale obawiam sie ze naszpikuje sie podwojnie i efekt moze byc odwrotny.
Dzis szlam brzegiem morza 2 km az do wiatraka i potem giczaly i reke wywalilam na slonce reszta zakryta!! no i ciapelusz na lepek tez byl. :cool:
 Maja
Dziewczyny, aptekarka zamowila mi tluszcz mleczny z NAGIETKIEM,podobno b.pomaga na L. zawiera naturalny ekstrakt z kwiatu nagietka,dziala przeciwzapalnie,przeciwbakteryjnie itp. pudelko 250 mle 16.50 podobno lepsze dzialanie jak masc nagietkowa, obadamy ;)
Awatar użytkownika
 antonia
Przez internet jest zawsze taniej ale przesyłka kosztuje, zakupy opłacają się kiedy kupuje się większą ilość :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18