Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 bunislaw
Witam wszystkich, choruje na łuszczycę od około 10 lat, ale dopiero teraz zdecydowałem się wpisać na forum "biedronek". Mam nadzieje, że znajdę tutaj odpowiedzi na niektóre pytania, ale też będę mógł służyć pomocą dla kolegów oraz koleżanek młodszych stażem. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
 Paweł
Witamy na forum :)

Myślę, że możemy się powymieniać doświadczeniami :) A w razie czego to nie wahaj się pytać, jeśli masz jakieś pytania ;)
Awatar użytkownika
 szater
Serdecznie witam kolege,rozgosc sie wygodnie i ....poczytaj może cos znajdziesz co ciebie zainteresuje ....albo napisz w jaki sposób ty walczysz z chorobą :D
Awatar użytkownika
 puma
witaj, ja też chętnie się dowiem jak walczysz z tą cholerą :)
 bunislaw
Jeszcze raz witam i dziękuje za ciepłe słowa. W najbliższej przyszłości postaram się opisać moją walkę z dzisiejszą "przyjaciółką". Dobrze Wiecie, że choroba ta nie tylko atakuję ciało, ale również i duszę, także obiecuję, że będzie to szczera spowiedź z 10 lat. Pozdrawiam i życze udanego Sylwestra oraz szczęśliwego Nowego Roku.