Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
 wiewiura
Alicja
do admin

pokaż szczegóły 25.12 (5 dni temu)

Dzień dobry.
Mam na imię Alicja. Wykonuje zawód fryzjera. Sama walczę od lat z problemem łuszczycy, więc zdaję sobie sprawę jak wstydliwa jest wizyta w salonie fryzjerskim.
W związku z tym chciała bym zaproponować swoje usługi ludziom, którzy mają ów problem i z tąd również mój list do państwa.
Nie wiem jak bym mogła zaoferowac swoje usługi na Państwa portalu.
Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam
Alicja

Mój numer kontaktowy:
501 04 26 25
e-mail: fryzjeralicja@gmail.com
Awatar użytkownika
 szater
Alicjo bardzo dobrze że postanowiłas pojawic sie na naszym forum.Wiele tu ciekawych rzeczy sie dowiesz ,czego oczywiscie w szkole napewno nie podawali.Dobrze miec tez tzw.swoją fryzjerke....mysle jednak że nie za wiele mozesz nam pomóe gdzyż jestesmy rozsiania po całej Polsce.Uważam że powinnas napisac w jakiej miejscowosci mieszkasz i na terenie jakiego województwa możesz swiadczyc usługi chorym kolegom i kolezankom.Nie ma to jak rozrzucenie wici a wiadomosc o Tobie napewnotrafi do potrzebujacych. :D
Awatar użytkownika
 puma
ja bym chętnie skorzystała z twoich usług ale nie mam pojęcia gdzie mieszkasz :D
 wiewiura
Witam przykro mi ze dziela nas kilometry ja mieszkam w okolicy Warszawy. Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU Wiewiura ;) ;) ;)