Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Ja osobiście nie mogę doczekać się spotkania w Ciechocinku. Już odliczam dni. Spotkanie które organizowała Beatka w Poznaniu było dla mnie bazą wiedzy. Mało tego spotkałam na swojej drodze wielu ciekawych wspaniałych optymistów którzy pomimo tak przewlekłej choroby mają w sobie tyle ciepła i miłości do bliźniego.
Pozdrawiam
Dorota
Pawle z tego miejsca, chciałam Ci podziękować za aktywne włączenie się w rozpropagowanie wieści na temat spotkania w Ciechocinku.

Dzięki Twoim mailom, wśród dużej grupy ludzi uczestniczących w spotkaniu(ok. 50), użytkownicy tego forum, stanowili znaczącą ich liczbę.
Z rozmów kuluarowych: to Twoje maile zmotywowały ich do skorzystania z zaistniałej możliwości, ale też dzięki nim, o niej się dowiedzieli.

Jako użytkownik tego forum i uczestnik spotkania, bardzo Ci dziękuję za pomysł i wykonanie :*
Ja dodam, że spotkanie to bylo bardzo owocne. Dopisała frekfencja, i mozna było zasięgnąc opinii lekarzy. Wielu z nas ma wielką szansę dostac się na leczenie biologiczne, muszą przejśc tylko odpowiednie ku temu badania.
Nie było osoby, która odeszła z "kwitkiem", każdy uzyskal cenne informacje i porady.
Ja ze swojego miejsca też dziekuje Pawle za ropropagowanie naszego spotkania w mailach jak i na blogu.

Dziekujemy Beatcie Trojanowskiej za profesjonalne podejscie do tematu, za zorganizowanie tak cennych konsultacji dla osób które były pod ścianą.

Atmosfera cudna, doświadczenia pouczajace, kazda znajomośc niosła za sobą inny problem zdrowotny a jak bardzo podobny do naszych- obawa, strach -i co dalej.
Dziekuje wszystki za obecność i za mile spędzony czas.
Warto było być, zobaczyc i doświadczyć. A teraz tylko trzeba czekac na następne. :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Fajnie, że spotkanie się udało :)

Jeśli mam możliwość i odpowiednio wcześniej informacje to zawsze staram się przekazać innym informacje :)
Powiem krótko warto było jechać do tego Ciechocinka. Dziękuję Beatce za zorganizowanie spotkania i umożliwienie kontaktu lekarzami. Uwierzcie warto jechać :). Następnym razem nie myślcie długo tylko wsiadajcie w pociag czy samochód i jazda na spotkanie. :D