Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
 dora1000
Dawno mnie tu nie było. Chciałam spytać was czy ktoś korzystał z usług trychologa ?? Córka mi opowiadała że oglądała program w którym trycholog leczy skórę głowy parą z dodatkiem kremów balsamów na bazie ziół. Efekt podobno duży i może warto by skorzystać z takiej wizyty.Ceny napewno nie są niskie. Trochę mnie ten temat zainteresował. Ale może ktoś z Was więcej na ten temat wie. Powiem tak, ja napewno skorzytam z takiej możliwości po nowym roku. Jeśli efekty będą jadę na taki kurs do Szwecji. Ale musze sama stwierdzić czy znowu ktoś nie chce zarobić na naszej krzywdzie z skutkiem mizernym.

Pozdrawiam Was gorąco wszystkich.
Awatar użytkownika
 Piołun
Jeśli ktoś ma zmiany tylko na skórze głowy ,to pewnie mógłby spróbować.
Zwłaszcza jak ma kilka stów na zbyciu.
Ale co jeśli efekt będzie krótkotrwały albo żaden ?
Awatar użytkownika
 Paweł
Pierwszy raz słyszę o czymś takim, ale człowiek się uczy całe życie :) Z tego co wyczytałem, to stosowane jest to też w przypadku łuszczycy. Pierwsza strona z Google: http://www.trychologia.com/
Awatar użytkownika
 puma
leczenie parą to nic nowego, przecież na tej zasadzie działają sauny. i po saunie pięknie schodzi łuska. i tylko łuska, bo zmiany niestety nie.