Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
 krzysia
Kapsułki nabyłam w aptece-100szt.za 24,65. Mają to też w sklepach zielarskich.
Awatar użytkownika
 szater
Puma u ciebie aby zaleczyc ten ciagły stan zapalny to niestety ale NLPZ juz nie dadza efektów,lek ci dalam .... :surprised:

PS
Pau d'arco nie jest lekiem...to cos podobnego jak suplementacja naszymi ziołami w kapsułkach :P
 betka
a pewnie, że to nie lek, Krysia ma rację :)
ale może jako dodatek nie zawadzi, ja teraz na Padmie lecę, bo się jakoś wzmocnić muszę po 3 - tygodniowych infekcjach, ale potem chyba zapodam sobie to Pau d'arco, skoro już odnalazłam :D Jak mnie przestanie kręgosłup nachrzaniać, to padnę z wrażenia. Puma, a może jednak spróbuj - ciekawa jestem, czy na kogoś jeszcze by zadziałało, mnie wtedy naprawdę ten staw przestał boleć (o tych ustach już nie wspomnę ;) :D )
Awatar użytkownika
 szater
Tobie betka to pewnie wszystko pomoze bo jak pamietam to ty na biologach jestes?caly organizm masz rozhustany to on szczesliwy że dostaje cos ozywczego xd pADME znam sama o niej pisałam,super sprawa(wynalazł ja Polak dla rodaków-nie chcieli mu tego uznac w Polsce...sprzedał za granice :devil: )
Wszystko cokolwiek stosujemy wierzac w jego działanie...jest lekiem...w rekach dobrego lekarza i woda staje sie najwspanialszym lekiem....zaszkodzic nie zaszkodzi a moze pomoże...to jednak pomimo wszystko tylko wspomagacz...jak potrzebny lek...to musi isc lek nie ma bata :notguilty: