Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 szater
Powiem po raz ostatni :kobieto zejdz ze mnie...swoje urojenia zostaw dla siebie...

jak sie zachowujesz,już net cały ocenił,moje ego zostaw w spokoju to nie mnie oceniają ludzie...poczytaj,spokojnie,zastanów sie...cały swiat jest przeciwko Tobie?...nawet przyjaciele bo wszystkich ,wszedzie atakujesz...nikt nie broni ci miec swojego zdania,ale piszac o sobie pisz o sobie a nie buduj historię na przykładach innych...przyjacółka poradziła odpusc,bo sensu nie ma....i nie ma rzeczywiscie ,nie jestes partnerem do duskusji ,uwielbiasz monologi i dlatego ...zostałas sama w tej walce,zycze powodzenia i tak zwyczajnie po ludzku żal mi ciebie...no ale to twój wybór...zdrówka

tu cała wspaniała historia...nie jestem jednak pewna czy ....mojego ego :P

http://www.luszczyca.pl/read.php?1,107995,page=32
 Basieńka44
Nie powinnam dalej tego ciągnąć z tobą ale.........
Nie ja ciebie atakuje nie ja tobie d.........obrabiam
Nie potrzebuje rzeszy klakierów do wyrażenia swojego zdania nie robię nic dla poklasku
Nie ja pisze pod twoim adresem
ludzie mają swój rozum zapewniam i nie trzeba sączyc kłamstw i wymyslonych historyjek aby potwierdzic swoja wiarygodnosc
Przyjaciel to ten kto jest przy nas na dobre i złe,mimo różnicy zdań, a nie tylko dobre więc miara przyjaciół u mnie inna jak u ciebie bywa.
Twojego ego w moim odbiorze :notguilty:
nie jestes partnerem do duskusji
Po co więc ze mną dyskutujesz???
skoro nie rozumiesz co do ciebie pisze?? j.w.
Tym co robisz tutaj czy tam dajesz świadectwo o sobie nie o mnie
Jeśli kogoś uznam za przyjaciela nie obrabiam mu dupy na prawo i lewo tak jak masz to w zwyczaju
Wiec powtarzam jeśli nie masz żadnych dowodów na moją nieuczciwość czy wiarygodność powinnaś odwołać swoje insynuacje
inaczej jesteś tylko wichrzycielem i rzucającą słowa na wiatr osobą

To co robisz pod moim adresem jest karalne jako osoba wszechstronnie uzdolniona o tym wiesz prawda
Nie zostawiłaś mi już złudzeń odnośnie swoich intencji wymierzonych we mnie.

Przy­jaźń nie potępia w chwi­lach trud­nych, nie od­po­wiada zim­nym ro­zumo­waniem: gdy­byś postąpił w ten czy tam­ten sposób... Ot­wiera sze­roko ra­miona i mówi: nie pragnę wie­dzieć, nie oce­niam, tu­taj jest ser­ce, gdzie możesz spocząć
Ostatnio zmieniony 16 gru 2014, o 09:52 przez Basieńka44, łącznie zmieniany 1 raz.
 Basieńka44
Skoro szczepionki chronią również nieszczepionych skąd ten nalot na nie zgadzających się na szczepienia?????
Skąd pewność że dziecko chore zaszczepione ma korzyści z zabiegu a nie wręcz przeciwnie???
bo nauka tak mówi???
nauka mówi wiele nie zawsze jest to zgodne z rzeczywistością.
Awatar użytkownika
 henia
Basiu, tym swoim poprzednim wpisem tu, nie dyskutuję z Twoimi pogladami, znam je.
Ujęło mnie ciekawe przedstawienie - w pigułce - omawianej sprawy/problemu, tyle. Pozdrawiam :)
 Basieńka44
No mnie też ujęło ale zupełnie z innej strony :notguilty:
Moje osobiste poglądy nie mają tutaj żadnego znaczenia.
 Basieńka44
Szczepienie, przynajmniej w teorii, ma chronić przed chorobą, toteż argument, że nieszczepieni zagrażają zaszczepionym jest po prostu niedorzeczny, bowiem podważa skuteczność szczepień, a tym samym ich sens. Niemniej jednak jest stosowany na użytek lemingów na zasadzie: tonący brzytwy się chwyta.

Prawda jest taka, że nieszczepieni zagrażają jedynie kartelom farmaceutycznym, bowiem mogą dać przykład innym (zresztą już dają), że dzieci nieszczepione wprawdzie odchorowują „swoje” choroby wieku dziecięcego, ale za to potem chowają się zdrowo. Mało tego! U dzieci nieszczepionych praktycznie nie spotyka się uczuleń, wad postawy, czy innych defektów rozwojowych.

Jeśli do tego dojdzie, że pojawi się odpowiednia grupa porównawcza dzieci nieszczepionych, rozwijających się prawidłowo, a na dodatek jeśli się okaże, że wśród dzieci nieszczepionych nie zdarzają się przypadki autyzmu (podczas gdy wśród dzieci szczepionych co sześćdziesiąte dziecko jest autystyczne), to wyjdzie na jaw, jaki naprawdę jest wpływ powszechnego systemu szczepień na zdrowie. Wówczas rozpoczną się procesy odszkodowawcze na taką samą skalę, na jaką obecnie szczepi się dzieci.
Awatar użytkownika
 henia
Basieńka44 pisze:[...] Niemniej jednak jest stosowany na użytek lemingów na zasadzie: tonący brzytwy się chwyta[...]
hii hii ja pierdzielę, że tak se rzeknę - językiem nie damy :crazy:
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 59