Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 jolene
jestem na tym forum od 5 minut i dziwi mnie, że nadal nie znalazłam żadnych tematów odnoszących się do osób z konkretnych obszarów Polski... z tego co słyszałam, w niektórych miastach odbywają się nawet zloty, a o Łodzi ciągle cicho. (;
Awatar użytkownika
 Gosiaczek68
witam Aniu :D :* My juz sie poznałyśmy :*
Awatar użytkownika
 henia
Również witam Szanowną czatowiczkę :* Krakowiankę się sprowadzi, jak sama nie przybędzie :D
Awatar użytkownika
 Seba2801
Fallen765 moja rada - jeśli chcesz zainteresować dziewczęta swoją osobą, musisz zrobić swoistą autoreklamę ;) Nic nie przychodzi samo. Opisz siebie i swoje zainteresowania oraz skąd pochodzisz. A nóż widelec może skusisz jakąś Panią :D Ps. Nie ignoruj nikogo :D Szater pod powłoką Czarownicy jest naprawdę wspaniałym ANIOŁEM :D ;)
Co do wypowiedzi Jolene - forum, na którym się znajdujesz nie jest forum towarzyskim, nie "regionizujemy" się pod tym kątem... Choć nie ukrywam, że chętnie poznałbym kogoś w swojej okolicy i nie chodzi mi o drugą połówkę, a znajomych, z którymi można by wspólnie wyjść na przysłowiowe "piwko" i podzielić się doświadczeniami w walce z ł oraz miło spędzić czas... ps. Ja tez z Łódzkiego :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12