Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
 Mróweczka
Witam wszystkich :)

Ostatnio myślałam, co można byłoby zrobić, żeby nieco rozpowszechnić informacje o pani Ł, tak aby ludzie dowiedzieli się o tym. Jako że swego czasu pozowałam trochę przed obiektywem (mając cały czas plamy na ciele, ale cóż - photoshop czyni cuda!), pomyślałam o zorganizowaniu sesji zdjęciowej i zrobieniu takiej małej kampanii reklamowej. Oczywiście, w tym wypadku nie byłoby retuszu, bo chodzi o to, aby pokazać, że plamy/blizny są, ale to wcale nie umniejsza niczego. Gdyby wzięły w tym udział różne fundacje, a zdjęcie byłoby rozpowszechniane przez np. facebook'a, zasięg mógłby być naprawdę duży. Przy okazji mogłaby być to forma poprawy samopoczucia :) dajcie znać, co o tym sądzicie :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Ciekawy pomysł. Pierwsze co mi przyszło do głowy to kalendarz - 12 zdjęć. Tylko pewnie mało kto by kupował. A może takie kalendarze pojawiłyby się w gabinetach, przychodniach?
Awatar użytkownika
 antonia
Dobry pomysł, kupuję xd im więcej wykwitów tym lepej!
Powieszę sobie na lodówkę, żeby pamiętać o diecie :D na nocny stolik też by się przydało, by przypominało o smarowaniu, a do kalendarza to różne części ciała, w miesiące letnie np. piękne tyłeczki w sexi plameczki :D
Awatar użytkownika
 szater
nie wiem czy kalendarz bu chwycił ale,spróbowac mo zna.Pojawiałay sie juz różne plakaty,gazetki i wywiady tudzież programy,wydzwiek był różny wiec,gdyby to ktoś zrobił ze smakiem,to moze ale....kult pieknego ciała zawsze zwycięzy.Nie wiem kto (oprucz nas-no ale my znamy ciało wysypane) kupiłby taki kalendarz i powiesił w domu :blush:
 Mróweczka
Nie myślałam o kalendarzu, bardziej o takiej kampanii reklamowej typu plakaty, billboardy. Spróbuje zorganizować spotkanie w Toruniu i może jakiś pomysł się urodzi :)
Awatar użytkownika
 antonia
Mróweczka pisze:Nie myślałam o kalendarzu, bardziej o takiej kampanii reklamowej typu plakaty, billboardy. Spróbuje zorganizować spotkanie w Toruniu i może jakiś pomysł się urodzi
Mróweczko, może wybory na miss łuszczycy? :crazy:
 scss
Jeśli ktoś chętny z pomorskiego to mam znajomego fotografa który ma swoje studio. firme, cały osprzęt itd i zrobiłby to za normalne pieniądze po znajomości . Jak coś to priv. Jestem z Gdańska
 betinaa
Paweł pisze: 1 sie 2014, o 11:56 Ciekawy pomysł. Pierwsze co mi przyszło do głowy to kalendarz - 12 zdjęć. Tylko pewnie mało kto by kupował. A może takie kalendarze pojawiłyby się w gabinetach, przychodniach?

Fajnie.. Kalendarze są też istotne przy chociażby promowaniu biznesu. Ja sama w planach mam teraz tutaj
https://dobrekalendarze.pl/kategoria/ka ... e-scienne/ zakupić dla siebie kalendarze z logiem. Bo z tego co zauważyłam, to wykonują je z pełną starannością...