Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
 betka
8 grudnia będzie w krakowskim tvn nagrywany odcinek Rozmów w toku poświęcony łuszczycy. Wiem, że była dyskusja na ten temat, niektórzy obawiali się pokazywania nas trochę jak średniowiecznych dziwactw. Mam nadzieję, że w programie będzie brała udział moja Pani Doktor, więc wszystkich uspokajam :) To mądra i fajna babka, na pewno powie o tym, co dla nas najważniejsze, o programach leczenia (właściwie ich braku), o tym, z czym zmagamy się na codzień. I tym samym wspomoże nasze koleżanki, którym gratuluję odwagi (i mam nadzieję na spotkanie :D )
 Aneczka
Wlasnie widzialam ze poszukuja osob z łuszczyca. Myslalam nawet może sie zgłosic... Ale wiecie co? jestem tchorzem! Wstydze sie , boje ze ludzie inacze zaczna mnie odbierac. Ci ktorzy nie wiedza...
Awatar użytkownika
 szater
Aneczka ...Twoja reakcja jest całkiem naturalna,wielu z nas mysli podobnie dlatego nie obwiniaj sie i nie wyszukuj w sobie kolejnej negatywnej rzeczy...sa dziewczyny co daja rade...i one sobie poradza... :D
Awatar użytkownika
 zgon1610
jeszcze nie... może już niedługo.
Awatar użytkownika
 henia
Będzie gdzieś na początku marca, raczej. Maja dać znać Dosi. To ona da znać nam :D
Awatar użytkownika
 henia
Jutro Dosia w Rozmowach w Toku. Trzymajcie za nią kciuki. Dosieńko jesteś WIELKA. Dziękuję najpiękniej jak umiem :* :* :*