- 25 maja 2016, o 14:17
Witajcie jestem nowa na tym forum. Jestem kobietą i mam łuszczycę. Mój problem od roku zmagam się z dziwnymi bólami? głowy - swędzenie, pieczenie, palenie, ściskanie, gorąco, parzenie takie uczucia na czubku głowy(środek - mam przedziałek) Moja głowa bardzo reaguje na słońce- uczucie pieczenia, wiatr,klimatyzacja w sklepach - zimno moja głowa to mrowienie, ciarki. Czasami widać czerwone plamy na głowie. Mam tylko kilka małych plamek łuszczycy. Jak dotykam czubka głowy to bolą mnie cebulki włosów, spinając włosy bardzo mnie to boli. Jestem kobietą, pracuje myję rano głowę układam włosy staram się to robić co 2 dzień. Odstawiłam lakier do włosów, staram się nie suszyć włosów ale nie zawsze to mi się udaje.Te dziwne bóle doprowadzają mnie do szału. Zaczęłam chodzić po neurologach i nic, nie miałam żadnych badań specjalistycznych więc nie wiem czy w tej głowie coś jest czy to tylko łuszczyca bo skóra głowy jest tak sucha i się tak zachowuje ???? bo ja nie wiem co robić jak żyć to mnie zadręcza. Pomóżcie! piszcie! Proszę. Dzięki z góry