Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
Awatar użytkownika
 antonia
Ja również jestem przekonana, że masz łuszczycę i że sobie z nią poradzisz. Sport i dobre samopoczucie zwiąkszają możliwości leczenia i wydłużania remisji.
Im szybciej się z tą @ oswoisz, tym łatwiej przyjdzie Ci żyć z nią i walczyć. Nie przejmuj się, dopasuj sobie odpowiednie leczenie i powodzenia :) :)
Awatar użytkownika
 szater
Modlitwy i wsparcia nigdy nikomu nie odmawiam.jezeli ma sie zdarzyc cud to go doswiadczysz ,czasem dobrze jest poznac wroga...oswojony łatwiej da sie trzymac w ryzach.gdybanie niczego nie zmieni,pozytywne myslenie ,akceptacja stanu rzeczy to połowa sukcesu...zdrowia ci życze z całego serca...co do stawówki to nie każdy chory na łuszczyce ją ma wiec czarnowidztwo niewskazane,sciskam w pasie,ze bedzie dobrze zagwarantowac nie moge ale ze dasz rade...jestem pewna. :*
 zilo90
Bardzo dziękuję za wsparcie. To co mówicie sprawia, że teraz to nawet ta łuszczyca nie wydaje się taka straszna. Zaprawdę wspaniała społeczność jest na tym forum. :)