W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
 Jakub Czyż
Witam, od ponad 2 3 lat choruje na łuszczyce i generalnie miałem ja glównie na łokciach noi troche na nogach leczyłem ja maściami ale bez zmian straciłem nadzieje a skoro łuszczyca nie rosła to nie sprawiała mi wiekszego problemu lecz po sylwestrze i jeszcze przed bolał mnie żołądek (mam też refluks) po sylwestrze po ostrej libacji oraz sotoswaniu izoteku przez pania dermatolog wszysc zaczeło się pogarszać pieką mnie oczy żołądek troche boli czasami mocniej co jest najlepsze w momencie w którym żołądek daje spokój łuszczyca też daje spokoj. Czy jest możliwość żeby łuszczyca pogorszyła sie poprzez problemy z żołądkiem ? i po takim czasie tak uderzyła nie wiadomo czemu generalnie odzywiam sie zdrowo poza sezon pracy w gastro mialem 3 miesiecznie nie zdrowe odzywianie ale mniejsza, Czy jest opcja, że w momencie w którym wylecze żołądek łuszczyca przestanie sie tak rozsiewać ?. W skrócie potrzebuję jakiejkolwiek nadziei na nią . Z góry dziękuje