- 1 maja 2017, o 11:06
Cześć witam wszystkich, mam nadzieję że wszystko u was dobrze. Pytanie do was, w teorii nikt u mnie w rodzinie nie miał łuszczycy, nie zdiagnozowanej, histori leczenia nie jestem w stanie sprawdzić tak jak historii choroby rodziny. Zaczęło się to dawno dawno temu mam 29 lat niedługo, bóle stawów odkąd sięgam pamięcią. Od 6 lat zaczęło się z trzema planami, jedna między udem a klejnotami, druga całkiem z tyłu okolice odbytu, i pomiędzy odbytem a klejnotami, trzy plamy tam plus pepek od dwóch lat, od tych lat słyszałem że to może grzyb, że to egzema, potem ze może łuszczyca, zmieniłem kraj na uk, z nadzieją że są tu dobrzy lekarze, ale nic. Miałem ogromną ilość maści nic nie działało tak tak aplikowalem według zaleceń, rany/zmiany i tak się nie zmienily. Do tego doszły zmiany na paznokciach, po 3-4 na kończyne, grube ciężkie do obcinania. Miałem duży niedobór Wit d, uzupełniony tab po1000u. Szczerze nie wiem co mogę zrobić... poprosić o rady?
I czy naprawdę to możliwe żeby mieć takiego pecha? Żeby paznokcie stawy i skóra były atakowane jednocześnie?

I czy naprawdę to możliwe żeby mieć takiego pecha? Żeby paznokcie stawy i skóra były atakowane jednocześnie?