W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
 Jakub Czyż123123123
Witam, potrzebuje jakiejś nadziei mianowicie 3 lata łuszczyca widniała tylko na łokciach troche na nogach noi nie przejmowałem sie tym ale w momencie gdy wyskoczyło mi troche na głowie poszliści do dermatologa który przepisał izotek. Biorąc Izotek zaczeły sie problemy bół żołądka który powrocił zapalenie spojowek +Sylwester= ogromny wysyp którego nie umiem zatrzymać od sylwestra towarzyszy mi ból żołądka i piekka mnie oczy mam umówionego dermatologa gastroskopie i coś tam jeszcze. Mam jakiekolwiek nadzieje że ten wysyp może być od żołądka jest jakaś szansa ?
 Jakub Czyż
TAK już dawno odstawiłem Lecz niestety karuzela sie nie zatrzymuje smarowałem sie sterydem przeszło bardzo mocno na 2 tygodnie pozniej antybiotyk na helicobakter wleciał i znowu to samo a nawet jeszcze gorzej. Z maściami olejkami itp itd naprawde słabo pomaga pije ostropest tabletki z wiesiołka herbatki siel mielnianie przestałem palić E-papierosy pale 2 3 zwykłę dziennie w dodatku spaliłem sie na słońcu noi mam łuszczyce na całych ramionach i plecach więc akutalnie to jest tragedia niezła noi twarz też z olejkiem spróbuję. Dzięki