można kilka razy te same
BIATA pisze: to co mam zrezygnować z prderminy czy ze słońca??No i niestety chyba nikt tobie nie odpowie na to pytanie.
BIATA pisze:ok ja Henia rozumiemże to w parę dni nie zniknkie jestem tego świadoma ja już dwa lata się leczę i nic, a myśle że jestem systematyczna a przynajmniej próbuję być systematyczna i wytrwała,to myślisz że na noc prodermina rano wstać wykąpać się i exorex i potem wieczorem znów się kąpać?? i prodermina na noc?? i tak w kółko.Kochanie, ty jasno musisz postawić Sobie sprawę: czy leczę się czy opalam. Dlaczego tak? ano tak zalecają wszystkie ulotki jakie przeczytasz odnośnie naszego leczenia się maściami. I nie ma tu znaczenia czy chodzi o proderminę czy cydnolinę czy pochodne vit. D3. Przy każdym mazianiu się maściami/nie myl z kremikami/opalanie się jest zabronione, w większym czy tam mniejszym zakresie.
Może exorex nie byłby tak wrażliwy na słońce bo tą proderminą smarować nie da rady i się opalać za bardzo piecze, cygnoliną jak się smarowałam to nie piekło mnie a tu niestety proderminą nie da rady, a dla nas łuszczyków jest korzystne słońce pomaga w leczeniu a ja nie stety nie dam rady wytzymać po tej proderinie na słońcu to Heniu może przejść na exorex tylko na wakacje póki jest słońce i w nocy się nim smarować a w dzień opalać tym bardziej że nie długo będę miała czas bo wybieram się na urlop.