W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
jak nie masz ubezpieczenia to problem ale z łuskami na ciele to lekarz kieruje do szpitala zależy tylko od tego jak ich dużo.
Jak masz taką sytuacje próbuj kąpieli w słomie owsianej czy płatkach a nawet sól i olej wszystko lepsze od bezczynności,czy braku jakiegokolwiek leczenia.
Nawet wazelina pomaga a kosztuje 2zł.
zgadzam sie z Basia najgorsza jest bezczynnosc!
jezeli jestes zarejestrowana jako bezrobotna to masz ubezpieczenie-lekarz po otrzymaniu informacji od ciebie i ogólnym badaniu,wypisze ci skierowanie na oddział.Wydaje mi sie ze tu po raz kolejny klania sie wiara w czlowieka:
-przedstaw lekarzowi swoją sytuacje materialna i niemoznosc prowadzenia leczenia...uwazam ze nie zostaniesz bez pomocy.
Srodki które podajemy zaleczaja zmiany jezeli w gre ma wejsc konkretne leczenie to musisz isc na wizyte do dermatologa.Post twoj był bardzo dramatyczny wiec nie sadze ze chodzi o pare plamek tylko problem jest szerszy.
gerardbutler pisze:.....a po drugie nie ma szans na leczenie dopoki pracy nie znajdze taka jest niestety moja rzeczywistosc
Powtórzę po raz wtóry: dostałaś wszelkie możliwe namiary na pomoc, i to wszelką. Tylko od Ciebie jednak, zależna jest decyzja: tak, chcę się leczyć. Zakasuj rękawy i bierz się do roboty. Kwilenie i wynajdywanie przeszkód, pozostaw na gorszy czas, bo przy naszej chorobie, takowy może jednak nadejść.
Jeszcze raz http://www.biedronkowo.info/ - BT37. Odezwij się, nic więcej nie jest potrzebne. Pozdrawiam, trzymam kciuki :)
Basieńka44 pisze:jak nie masz ubezpieczenia to problem ale z łuskami na ciele to lekarz kieruje do szpitala zależy tylko od tego jak ich dużo.
Jak masz taką sytuacje próbuj kąpieli w słomie owsianej czy płatkach a nawet sól i olej wszystko lepsze od bezczynności,czy braku jakiegokolwiek leczenia.
Nawet wazelina pomaga a kosztuje 2zł.
a sol?olej?na co? jak stosowac?
W moim przypadku wazelina równie dobrze działa jak i inne maści natłuszczające skoro masz trudną sytuację dobre i to,przynajmniej jak nie pomoże nie będzie się pogarszał stan skóry.
3 łyżki oleju i pół torebki soli na wannę wody do kąpieli też dobrze działa i warte wypróbowania
powtarzam wszystko lepsze niż nic nie robienie
Kąpiele możesz też brać w ziołach,płatkach owsianych czy słomie dobrze działają na skórę łuszczycowa,
Poczytaj te tematy warto....(na temat kąpieli)
gerardbutler pisze:henia nie dam rady sie zarejestrowac na biedronkowo bo nie mam ggjakiegos tak mi pisze na dziale rejestracji :angry: do bt37 napisalam pw...
Nie jest moim zamiarem namawianie Cię na jakąkolwiek rejestrację, gdziekolwiek. Ale napewno moim zamiarem jest, namówienie Cię na podęcie leczenia. I będę upierdliwa w tym względzie, i namolna i przyczepię się do Ciebie jak rzep xd xd
Dziękuję, że odezwałaś się do Beaty, to profesjonalistka. Pomoże, wspomoże, podpowie. Buziaki :*
A czemu?
Czy jest na forum jakis spis lekow preparatow do pielegnacji skory?
znalazlam cocois ,emolium, garnier i cos tam jeszcze
moze mi ktos taki szybki zestaw napisac?
amoze zamiast smarowac mascia z wit a kubpie waptece tabletki z wit A i bede lykac?

Czy znacie jakas ksiazke w ktorej opisane sa metody leczenia luszczycy? najwyzej zakupie................
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23