W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
 MaciekB
Witam, kieruje pytanie raczej do mężczyzn. Mam 24 lata i problem z łuszczycą na swoim członku, żaden lekarz nie potrafi mi pomóc z tą dolegliwością, nie wiem co robić... utrudnia mi to życie niesamowicie. Suchość, ból a do tego strach przed zawiązaniem znajomości z kobietą. Czy któryś z Panów cierpi na podobne dolegliwości i potrafi coś zaradzić? Nie mam pojęcia gdzie szukać pomocy..
Awatar użytkownika
 Paweł
Swego czasu smarowałem tam zwykłym kremem Nivea. Kilka razy dziennie i grubo. Pomogło w moim przypadku. Łuszczyca zniknęła.
 MaciekB
Dziękuje za odpowiedź Panie Pawle, ale niestety Nivea jest dla mnie zbyt perfumowana ☹️ Czy może Pan polecić inny balsam, typowy dla AZS, łuszczycę, albo dla alergików? 🙂
 konkret
Mi pomogła masc clotrimazolum, bo myślałem ze to' grzybica. Do dziś nie wiem co to było, czy grzybica czy łuszczyca, ale wracalo ze dwa'czy trzy razy w krótkim czasie. Minęło parę lat i nie wróciło narazie