- 9 kwie 2016, o 12:51
Witam. Moje zmiany luszczycowe są zlokalizowane nad bolacymi stawami (kolana,lokcie, kostki). Mam od derma do smarowania Belosalic. Zmiany szybko schodzą i są gładkie. Jednak w miejscach po nich skóra pozostaje zaczerwieniona (nie brązowa). Wygląda to i zachowuje się jak rumień, poszerzone naczynka. Jest bardziej czerwone po kapieli.
Szukałem na forum, ale Wasze pozostałości po ł. są innego koloru. To moze byc rumień czy niedoleczona łuszczyca? Jak to leczyć? Mój lek wydaje się skuteczny, ale nie do końca.
Druga sprawa jest taka, że ten rumień mam też na twarzy i on trochę bardziej denerwuje. Skóra sucha. Stosuje kremy na naczynka na twarz, ale może nie tędy droga?
Szukałem na forum, ale Wasze pozostałości po ł. są innego koloru. To moze byc rumień czy niedoleczona łuszczyca? Jak to leczyć? Mój lek wydaje się skuteczny, ale nie do końca.
Druga sprawa jest taka, że ten rumień mam też na twarzy i on trochę bardziej denerwuje. Skóra sucha. Stosuje kremy na naczynka na twarz, ale może nie tędy droga?