- 30 sty 2012, o 15:17
Na wstepie pisze ze to NIE JEST SPAM!
poprostu wole 2 watki zrobic niz wszystko w 1
Byl wczesniej leczony sterydami oczywiscie.... i doszlo do tego ze wyglada strasznie...
otoz brat wrocil z zagranicy oczywiscie tez ma luszczyce.... i wyglada bardzo zle!
głowa to poprostu jedno wielkie czerwone ogniska doslownie cala glowa jest czerwona...
na nogach i posladkach duzo pojedynczych plamek i rowniez na 2 paznokciach wystepuja u niego zmiany...
twarz tez jest bardzo czerwona i wysuszona oczywiscie piecze cały czas...
no wiec moglby ktos ladnie doradzic rozpisac przykladowo:
-nogi 2 razy dziennie blablabla
-glowa blablabla
narazie daje mu co moge twarz zel z zywokostem ,krem nivea itp...
najwyzej moze trzeba bedzie sie zastanowic nad szpitalem...
Bardzo prosze o pomoc bo ja jestem laikiem narazie w luszczycy a chciałbym mu jakos doradzic i pomoc... dermatolodzy w miescie odpadaja bo tylko znaja sterydy i nic konkretnego nie potrafia przepisac...
poprostu wole 2 watki zrobic niz wszystko w 1
Byl wczesniej leczony sterydami oczywiscie.... i doszlo do tego ze wyglada strasznie...
otoz brat wrocil z zagranicy oczywiscie tez ma luszczyce.... i wyglada bardzo zle!
głowa to poprostu jedno wielkie czerwone ogniska doslownie cala glowa jest czerwona...
na nogach i posladkach duzo pojedynczych plamek i rowniez na 2 paznokciach wystepuja u niego zmiany...
twarz tez jest bardzo czerwona i wysuszona oczywiscie piecze cały czas...
no wiec moglby ktos ladnie doradzic rozpisac przykladowo:
-nogi 2 razy dziennie blablabla
-glowa blablabla
narazie daje mu co moge twarz zel z zywokostem ,krem nivea itp...
najwyzej moze trzeba bedzie sie zastanowic nad szpitalem...
Bardzo prosze o pomoc bo ja jestem laikiem narazie w luszczycy a chciałbym mu jakos doradzic i pomoc... dermatolodzy w miescie odpadaja bo tylko znaja sterydy i nic konkretnego nie potrafia przepisac...