W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Witam wszystkich serdecznie :hay: ,
moja przygoda z łuszczycą zaczęła się kilka lat temu, na początku zlekceważyłam objawy, nikt w najbliższej rodzinie nie choruję na nią (poza dalszym wujkiem od strony babci). Zmiany mam na wewnętrznych stronach dłoni, piszczelu i z tyłu głowy we włosach.
Zawsze używałam Dermovote ale znajoma poleciła mi krem Revitol http://www.dermasis.pl/dzialanie-i-sklad.html. Może próbował go ktoś z was i moze mi o nim cos powiedzieć ?
Mam jeszcze jedno pytanie, na piszczelu już wcześniej przed stosowaniem kremu miałam białą plamę (łuski co jakiś czas znikały), ale strasznie mnie to swędziało i nie mogłam się opamiętać, wiec może przez to ta biała plama która wygląda okropnie, powiedzcie mi czy to mi zejdzie po czasie? :geek:
Tak tak uzywałam, pic na wodę fotomontarz. No i ta gwarancja zwrotu w ciągu 90 dni, natepny pic. Zwroty należy kierowac do USA wraz z opakowaniem koszt to ok 20 zł, nastepny wydatek, a ja głupia dałm sie złapać na chwyt reklamowy.....ale za naiwność trzeba płacić.