W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
 Agata90
Witam Was,
jakiś czas temu pisałam Wam zdecydowanie bardziej entuzjastyczną wiadomość niż tą, którą teraz produkuję... JESTEM ZAŁAMANA, ryczę do komputera i zadaję sobie pytanie Dlaczego akurat ja? Dlaczego mnie Bóg tak pokarał tą chorobą? Nie dość,żee takie kompleksy miałam całe życie - mam nadal, mam takie ze sobą problemy, tak w siebie nie wierze, moje poczucie własnej wartości jest zerowe to jeszcze BUM! tym okropieństwem.. Nie rozumiem.
Tym oto dość długim wstępem przechodzę do meritum. Po stosowaniu exorexu zniknęło mi wszystko, dodatkowo też miałam 10 naświetleń lampami UVB, byłam gładziutka. Dosłownie kilka dni temu, nawet dokładnie sama nie wiem kiedy,(bo tak szybko) znowu mam krostki na prawie całym ciele. Co ja mam robić? Jestem załamana. Dlaczego tak szybko znowu powróciła? Muszę przyznać się do tego, że odkąd stosowałam lampy, nie nawilżałam ciała, nie stosowałam żadnych balsamów,moja skóra była totalnie sucha... Czy to przez to? Błagam o pomoc, bo tracę resztki wiary. Pozdrawiam. ;*** :inlove:
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2012, o 09:49 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: Temat zmieniony, wątek przeniesiony.
Awatar użytkownika
 Paweł
Spokojnie. Uspokój się i zbierz myśli. Co oprócz suchej skóry mogło wpłynąć na taki wysyp. Jak długo nie miałaś zmian? Zastanów się czy coś mogło wpłynąć na tak gwałtowny wysyp? Może coś zjadłaś nietypowego, może silny stres? Zastanów się na spokojnie, bo może jakaś jest przyczyna tego nagłego wysypu.
 anonim1960
wiem co przezywasz, ja tez od jakiegos tygodnia mam to samo, juz jestem załamana... lato za pasem a tu to najgorsze... co robic, jak to zaleczyc...POMOCY
Awatar użytkownika
 antonia
Bez paniki, chyba wszyscy to przechodziliśmy. Płacz, żal nad własnym losem nic tu nie pomoże. Tak jak napisał Paweł trzeba się zastanowić nad tym co spowodowało wysyp i postarać się opanować sytuację. Wysypy mają to do siebie, że jak szybko wychodzą tak równie szybko ustępują. Trzeba się tylko o to postarać. Przede wszystkim nie stresować się! Ciepłe kąpiele lub okłady w płatkach owsianych i siemienia lnianego, nie spłukiwać , osuszyć lekko papierem kuchennym, lekko wmasować oliwkę i włożyć mięciutką bawełnianą odzież. Odprężyć się psychicznie i zastosować leki, które Wam zawsze pomagały. Do lata będziecie znowu piękne :)
 Basieńka44
Wcale to nie takie proste jak wysyp łuszczycowy powiązany z alergią
jak wysyp łuszczycowy można szybko ogarnąć tak tego alergicznego nie koniecznie :( :(
Awatar użytkownika
 antonia
No, tak czy inaczej nie wolno się załamywać bo to tylko pogarsza sytuację. Udręka się skończy i znów wszystko będzie dobrze ;)
Awatar użytkownika
 henia
Basieńko, Ty jesteś za twarda baba, żebyś tego nie ogarnęła. Czasu Ci tylko trzeba, wierzę. Powodzenia :*