Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
Witam Was kochani bardzo serdecznie! Piszę do Was, bo chcę podzielić się z Wami moim szczęściem i przy okazji serdecznie polecić Wam to cudo jakim jest EXOREX LOTION i lampy uvb 311!!! Jeszcze 21 lutego moja skóra była w fatalnym stanie (także skóra głowy). Cierpię na łuszczycę kropelkową. Kropki miałam dosłownie wszędzie! Wyglądałam fatalnie. Zwątpiłam już we wszystko, na piersiach i skórze głowy miałam wielkie placki.. Byłam załamana. Obecnie NIE MAM NIC! Po niecałym miesiącu stosowania exorexu. Obecnie kończę również naświetlania. Miałam ich 10. Wiem, że na każdego może działać coś inaczej, ale trzeba próbować. U mnie się sprawdziło :) Teraz pytanie na jak długo mam spokój... Buziaki!
:)Witaj.super cieszę się razem z tobą.Stosuję exorex lotion już 2 tygodnie i też jestem czysta.Noszę już czarne bluzki a nie musimy mówić jaki dyskomfort niesie za sobą biała głowa.pozdrawiam ;)
Witam Anetko i Agatko. Ciesze że exorex dobrze na was działa. Ja tez stosowałm exorex i w połaczenu ze słoncem zaleczył mi zmiany. :D
Cieszę sie że pomogło :) . Mi podobne rezultaty dała kuracja preparatami Dr Michaels + dieta. Po ok miesiącu, na początku (po ok 2 tygodniach) rezultaty średnie ale stosowałam dalej systematycznie i pomogło. Łuska znikneła całkowicie i pozostały już tylko niewielkie plamy zaczerwienione. Już jestem ponad miesiąc po pierwszej kuracji i łuska nie wróciła zastanawiam się nad zakupem drugiej partii dermokosmetyków, być może te plamy mi też zejdą. Życzę wszystkim powodzenia w kuracji, pozdrawiam :cool:
Hej Kacha.Cieszę się razem z tobą. :) ;) zastanawiałam się też nad kupnem dr.michaelsa ale w ostateczności wybrałam exorex.Efekt-po trzech tygodniach kuracji(smaruję skórę głowy tylko raz dziennie plus nawilżanie obojętnie jakim kremem nawilżajacym)-brak łuski,zaczerwienione czoło zbladło,uszy czyste.Moja wierna już od 6 lat kolezanka łuszczyca została uśpiona.mam nadzieję że na długo!!!!!! :crazy:
kacha pisze: Mi podobne rezultaty dała kuracja preparatami Dr Michaels + dieta. Po ok miesiącu, na początku (po ok 2 tygodniach) rezultaty średnie ale stosowałam dalej systematycznie i pomogło. Łuska znikneła całkowicie i pozostały już tylko niewielkie plamy zaczerwienione.

U mnie też mniej więcej tak to wyglądało, plamy także znikną a przynajmniej zbledną na tyle, że nie będą widoczne.
Mam do was pytanie jak często stosowaliscie Exorex lotion i jak długo trzymaliscie na skórze głowy??i z reklamówką czy bez?? bo chyba tez sprubuję tego specyfiku bo nie moge zaleczyć głowy juz dłuższy czas??
Ja stosowałam bez reklamówki :) , smarowałam nawet kilka razy dziennie, wieczorem mycie i smarowanie Emolium, a potem znów, nie tak codziennie, bo jak musiałam w pracy się pokazać, to nie, ale smarowałam często i zostawiałam na długo. Tylko jedno trzeba pamiętać - nawilżać, nawilżać, nawilżać, dla mnie to Emolium było ok.