Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
 ameigenen
Mam do odstąpienia smarowidło na łuszczycę. Jeśli ktoś chce, proszę wysłać maila na adres ameigenen.wp.pl ze swoimi danymi. Dostałem to od znajomej mojej mamy, ale jak to moja mama przesadziła z ilością a specyfik ten ma tylko 3 tygodnie ważności. Jest zupełnie bezpieczny bo robiony z produktów naturalnych, domowym sposobem. Dostałem to smarowidło tydzień temu i okazało się, że działa rewelacyjnie. Przez ten czas zeszły mi czerwone plamy z klatki i pod pachami a łuszczyca z grubą skorupą z rąk i nóg zmniejszyła się o połowę. Na głowie praktycznie już nie mam nic. Wszystkie zmiany przestały się łuszczyć i specyficznie ściemniały. Już nie swędzą więc w nocy się nie drapię. Smarowidło bardzo szybko się wchłania, ma fajny zapach i nie plami mojej piżamki.
Używa się go w ten sposób, że smaruje się chore miejsca codziennie wieczorem po prysznicu. Woda musi być maksymalnie gorąca, żeby otworzyły się wszystkie pory. Jeśli mamy chore miejsca które są stare z bardzo grubą łuską trzeba to owinąć folią do żywności samoprzylegającą i następnego wieczora dokładnie umyć i znowu posmarować i owinąć na następne 24 godziny.
To co mi zostało wystarczy na 10 porcji po 50g. Taka ilość wystarczy dla 10 osób z rozległą łuszczycą na tydzień zabiegów.
Smarowidło proszę trzymać w lodówce i użyć w ciągu 1 tygodnia, ponieważ u mnie leży już tydzień. Oczywiście nie biorę żadnych opłat bo sam dostałem to za darmo.
Awatar użytkownika
 Paweł
A wiesz może co jest w składzie tego smarowidła?
 ameigenen
Paweł pisze:A wiesz może co jest w składzie tego smarowidła?
Nie mam pojęcia ale mama mówiła, ze ta pani jest słynna z wyrobów olei roślinnych, miodów, syropów i różnych mikstur do smarowania. Jak się dowiem cos więcej to napiszę. A co najciekawsze moja mama smarowała się tym smarowidłem od lat i dlatego nigdy nie było u niej widać łuszczycy. Ja leczyłem się pod opieką dermatologów, oczywiście z różnymi skutkami. Zaciekawiło mnie to smarowidło dopiero wtedy jak mama zaczęła smarować nim brata córkę.
 ameigenen
Wysłałem dzisiaj drugi zestaw paczek ze smarowidłem. Proszę pamiętać, że trzeba je trzymać w lodówce i używać maksymalnie 3 tygodnie. Po tym okresie proszę je wyrzucić. Smarowidło które wysłałem wcześniej powinno już dojść. Możecie używać je tylko przez tydzień, ponieważ leżało u mnie dwa tygodnie.