Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
 esi8a
A ja się skusiłam na jak na razie godzinny pobyt wśród rybek. I powiem szczerze, że jestem zadowolona z efektów. Rybki wsunęły całą łuskę a oprócz tego jeszcze suchy naskórek z miejsc nie pokrytych zmianami łuszczycowymi. Skórę po godzinie zabiegu miałam tak delikatną jak pupcia mojego Niuńka. Zapisałam się na kolejnych sześć zabiegów tyle, że dzień po dniu, żeby ten efekt był bardziej i dłużej niż klika godzin widoczny:). Polecam, chociażby dla samej formy relaksu i dla odprężenia się:).
Awatar użytkownika
 Bella
to dobra wiadomość, bo też myślałam, żeby się przejść na coś takiego. a powiedz mi, byłaś cała zanużona w wodzie? czy tylko jakieś fragmenty ciała?
 esi8a
Na początek spróbowałam tylko całe ręce i całe nogi do kolan. Tak żeby sprawdzić jak to jest. Ale mam już umówione zabiegi na całe ciało:)
 Aqua Fish Spa
esi8a bardzo się cieszę że tak szybko było widać efekty. Prowadzę taki salon w Gdańsku i przychodzą do mnie osoby z różnymi stopniami zaawansowania, więc efekty czasami widać dopiero po 2 lub 3 zabiegu. Zauważyłam, że Polacy trochę sceptycznie podchodzą do zabiegów za pomocą rybek garra rufa, a o rybkach tylko słyszeli z telewizji lub od znajomych zza granicy, teraz po mału jest to w końcu dostepne u nas w Polsce, więc mam nadzieję, że niedługo osoby z problemami łuszczycowymi zaczną bardziej przekonywać się do tej metody, bo naprawdę warto, zwłaszcza że jest to naturalny sposób ''złuszczania'' ktory na pewno nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie pomoże! W razie dodatkowych pytań służę pomocą. Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
 puma
a ja się cieszę, że wreszcie ktoś z osób reklamujących rybki napisał, że jest to "naturalny sposób złuszczania" a nie cudownego wyleczenia. podoba mi się takie uczciwe postawienie sprawy. powodzenia w prowadzeniu salonu życzę :)
 Aqua Fish Spa
Puma nie ma "cudownego wyleczenia" łuszczycy, przykro mi że ktoś w ten sposób reklamuje te zabiegi. Prawda natomiast jest taka, iż rybki nie tylko "złuszczą łuskę" ale również są w stanie wygładzić oraz rozjaśnić miejsca zmienione chorobowo i to w szybszym tempie niż niektóre maści.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
 puma
nie twierdzę, że rybki nie pomagają, nie sprawdziłam więc się nie wypowiem. w tej chwili mam zmiany w odwrocie ale w przyszłości może się skuszę i wtedy wyrobię sobie swoje zdanie. dzięki za uczciwe podejście do sprawy :D
 Aqua Fish Spa
Nie ma problemu :) jeśli już skorzystasz w przyszłości z zbiegów i będziesz chciała dowiedzieć sie więcej informacji na ten temat, to oczywiście czekam na wiadomość od Ciebie:)

Pozdrawiam