Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
 Norgod
Witam,

na wstępie zaznaczam, że nie sprzedaję oraz nie rozprowadzam tego specyfiku, nie jest to forma reklamy, lub też namawiania kogokolwiek do zakupu. Chcę jedynie podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat tego specyfiku.

Z łuszczycą zmagam się od kilku lat.
Początkowo, choroba zaatakowała paznokcie u stóp, z biegiem czasu powiększając rozmiar i ilość zainfekowanego ciała.
W momencie kulminacyjnym, zmienione chorobowo miałem wszystkie paznokcie u rąk, nóg, kolana, łokcie, kostki nóg, a nawet śródstopia.
Nie muszę dodawać, że chore paznokcie u rąk sprawiały, że czułem się bardzo niekomfortowo. Czy to w pracy, czy to w komunikacji miejskiej, odruchowo pięści zawsze zaciśnięte, podkulone.
Próbowałem wielu leków, maści, diet, itd.. Choroba zawsze powracała, czasami mniej, czasami bardziej zaogniona.

O specyfiku "ACD" dowiedziałem się od chorej na nowotwór osoby, która stosowała go już od jakiegoś czasu i widziała znaczną poprawę swojej kondycji. Zasięgnąłem trochę informacji i stwierdziłem, że zaopatrzę się w ten lek. Nie miałem tak na prawdę nic do stracenia- paznokcie wyglądały koszmarnie, nie mogło być już gorzej.
Co mogę powiedzieć o ACD? Po pierwsze- strasznie intensywnie pachnie, żeby nie powiedzieć, że śmierdzi. Branie go wiązało się z odruchami wymiotnymi, później opracowałem sposób, dzięki któremu smród jest mało odczuwalny. Z tego co udało mi się dowiedzieć, ACD jest lekiem weterynaryjnym, stosowanym do płukania, uwaga, macic krowich :) Lek zarejestrowano jako weterynaryjny, bo, z tego, co było napisane na forum, mało opłacalne było jego rejestrowanie i przechodzenie przez całe procedury. Opisywane zastosowanie leku jest bardzo szerokie- nowotwory, oczyszczanie organizmu, łuszcyca, etc...

Lek stosuję już od kilku tygodni i zauważyłem,że stan paznokci u rąk poprawił się ogromnie. Po dobrym manicure choroba jest prawie niezauważalna. Jeżeli chodzi o paznokcie u nóg i skórę, to poprawa jest również zauważalna, jednakże, nie aż w takim stopniu. Zamierzam stosować lek dalej- zobaczymy jaki będzie rezultat. Nie wiem nic o działaniu ubocznym- pewno zbyt krótko stosuję tę kurację.
Jeżeli kogoś zainteresuje ten specyfik, to zachęcam do poszperania w sieci.

Pozdrawiam i życzę zdrowia!
Awatar użytkownika
 antonia
Norgod pisze:ACD jest lekiem weterynaryjnym, stosowanym do płukania, uwaga, macic krowich
Hej!
Chyba miałeś na myśli racic?
A w sumie to bardzo interesujące :)
Awatar użytkownika
 łuszcz
Jakoś nie mogę znaleźć tego specyfiku, to jest dostępne w Polsce?
Ciekawe jak szybko jest nawrót po odstawieniu, stosowanie zewnętrzne?
Awatar użytkownika
 henia
Norgod pisze:[...]
O specyfiku "ACD" dowiedziałem się od chorej na nowotwór osoby, która stosowała go już od jakiegoś czasu i widziała znaczną poprawę swojej kondycji. Zasięgnąłem trochę informacji i stwierdziłem, że zaopatrzę się w ten lek. Nie miałem tak na prawdę nic do stracenia- paznokcie wyglądały koszmarnie, nie mogło być już gorzej[...]
Nic do stracenia??? dla ladnych pazurków łykasz coś o czym tylko przeczytałeś gdzieś tam??? Desperado, nie popieram.

A tak dla pełnej jasności - podaj linka do tego leku, nigdzie nie umiem go znaleźć :surprised: