Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
 michal_e51
Witam

Nie wiem czy to dobry dział - jak coś to proszę przenieść.

Dzisiaj znalazłem na forum ciekawe posty odnośnie jakiegoś kremu firmy Coresatin. Czy ktoś może o tym słyszał, używał ? Do leczenia objawowego...

http://www.inspire.com/groups/talk-psor ... =1#replies

Na tym forum niektórzy piszą, że już na następny dzień doświadczają pozytywnych efektów.

Napisałem do nich maila z prośbą o informację i może darmowe próbki :) Zobaczymy co odpiszą
 michal_e51
I proszę ! Firma swoich produktów się nie boi. Wczoraj otrzymałem maila o 20:00, że z miłą chęcią wyślą próbkę swojego wyrobu na mój adres. Szok.
Jak przyjdzie i spróbuję na kilku plamach to dam znać o wynikach.
 michal_e51
Aktualizacja :)

Paczkę dostałem 3 dni temu. Bardzo dobry kontakt, odpowiadają konkretnie i szybko. Próbka ma 15 g - całkiem sporo jak na próbkę. Skład maści (kremu) jest napisany, ale jest też pewien magiczny składnik oznaczony znakiem towarowym TM :) Konsystencja gęstego kremu, szybko się wchłania, pozostawia skórę jakby natłuszczoną, śliską. 3 dni stosowania - na razie efektu nie widzę :( Stosuję na kilku plamkach na łokciu, które są już ze mną bardzo długo :)
Firma Coresatin w mailu zasugerowała używanie dodatkowo:
- Massage Bars | LUSH Cosmetics - muszę sprawdzić głębiej co to jest
- masło shea
 michal_e51
EEEE tam ... na razie żadnych zmian, różnic. Te kropki, które smaruję niczym się nie różnią od innych. Jeszcze dokończę tą tubkę i odfajkuję następny specyfik na łuszczycę :)
A nie ukrywam, że po przeczytaniu tamtego forum wiązałem z tym nadzieję, a nadzieja to matka ... :)