Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Również dziękuję za spotkanie! Miło było zobaczyć znajome twarze powtórnie, ale też równie miło poznać nowe osoby. Organizacja przednia, urokliwa miejscowość i super ludzie. Dziękuję!
Awatar użytkownika
 antonia
Przyjechałam dzisiaj i od razu się melduję :D
Było mi z Wami cudownie, jestem pełna wrażeń i podziwu dla Was, Waszej serdeczności i sprawności organizacji w najdrobniejszyh detalach. Czułam się wśród Was szczęśliwa, teraz będę za Wami tęsknić, za każdym z Was z osobna i za całą grupą razem. Jesteście cudowni, warto było do Was jechać, nawet z końca świata :* :*
Awatar użytkownika
 henia
antonia pisze:[...] Jesteście cudowni, warto było do Was jechać, nawet z końca świata :* :*
Antonia miło było poznać :* i z lekka nieśmiałościa pragnę zaznaczyć, iż określenie "z konieca świata" zarezerwowane jest dla mnie w sensie dla mojej krainy xd

Dziekuję wszystkim za radość serca :* :* :*
Awatar użytkownika
 henia
szater pisze:super ujęcie....matko jak mi sie zas cieplutko na serduchu zrobiło :([...]
No i Ci wcale się nie dziwię, tylko czego to :(? - takiego futrzaka pod mankiet trzymać, to nie kazdej było dane, no no :D
Cała grupa nie mieściła się na pomoście, kilkoro robiło zdjęcia, inni spacerowali w pobliżu.
Miło było przytulić się do Was, teraz zostaje tylko tęsknota. Nadzwyczaj fajne towarzystwo :* :*
Oj baby cosik wam się ckliwie zrobiło xd Wspominki jakieś ;)