Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 szater
"Zapraszam serdecznie na kolejne biedronkowanie po Polsce. Jak zapewne pamiętacie we wrześniu planowane jest spotkanie we Wrocławiu. Termin spotkania 13- 15 września 2013. W związku z tym bardzo proszę wszystkich chętnych żeby się zgłaszali do mnie. Muszę wiedzieć jak zaplanować noclegi, czy będę miała jakąś kartę przetargową, czy też nie Prosiłabym żeby najpóżniej do 25 sierpnia się zadeklarować. Zatem czekam na wasze zgłoszenia."

http://www.forum.biedronkowo.info/viewt ... =67&t=7519

PS. moze warto zdecydowac sie i przyjechac,poznac ludzi,nowe metody walki z łuszczyca?Kto tam z okolic to na kilka godzin mozna zajechac,kto moze na dłużej jeszcze lepiej.Gwarancja dobrej atmosfery i życzliwosci a przy tym przedniej zabawy,gwarantowana :D Spotkanie organizuje serwis Biedronkowo ale wielu nas i tu i tu jest wiec zapraszamy. xd
 gosiaczek91
Jak już wszystko będzie wiadome, mogłabym liczyć na jakiś rozkład poszczególnych dni :) Jestem we Wrocławiu i chętnie bym do Was dołączyła, kiedy to tylko będzie możliwe :) Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie Biedronki :)
Awatar użytkownika
 szater
Tak tak,oczywiscie jak tylko bedą szczegóły to informacja sie pojawi,jak nie ja ja podam)bo moge byc na wczasach to napewno któras z innych biedronek xd
Awatar użytkownika
 szater
wrócilismy,szczesliwi i obdarowani po pachy prezentami od róznych firm kto nie był a mógł byc niech żałuje :P ,tyle wiadomosci smiechu,pozytywnej energi , worków preparatów i to wszystko z radosnego,pogodnego serca dane....nigdzie nie znajdzieObrazek...czasem warto poswiecic chwilke czasu a zyskac.....bardzo wiele Obrazek