Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Mamy przyjemność zaprosić do wspólnego spędzenia czerwcowego weekendu, tych wszystkich, którzy będą mieli chęć spotkać się z nami w dniach 20-22 czerwca w Bornym Sulinowie.
https://www.facebook.com/bornecasablanca?fref=ts
Wszelkie zapytania czy też niejasności dotyczące tego spotkania, wyjaśnię na drodze mailowej- dora1000@o2.pl lub zapraszam do kontaktu osobistego, pod numerem telefonu - 692448117 ( proszę o kontakt po godz.17.00)
Zapraszam serdecznie
Dorota
Witam jako że jestem świeży w takich spotkaniach a spróbowałbym czegoś nowego i chętnie przyjechał mam pytanie odnośnie tego w jakim mniej więcej wieku spotykają się tam ludzie ? mam 22l i tak się zastanawiam czy również stawiają się na takich spotkaniach osoby w podobnym wieku
nie bardzo wiem jak odpowiedziec :notguilty:

wiekowo jesteśmy rózni,przyjezdzają i panienki,i kawalerowie,i zamężni,singielki z wyboru i z sytuacji.Różnorodność jest .Przyjezdzamy też z osobami towarzyszącymi,która może byc i kolezanka,kolega,brat,siostra,córka,syn....Trudno odpowiedziec kto dokładnie przyjedzie,do ostatniej chwili nie wiadomo.To spotkanie otwarte.Wiemy kto nocuje ale kto bedzie w tak zwanym dolocie? :D

najlepiej przyjechac i samemu sprawdzić,mozna zabrac kogoś jak sie samemu niepewnie czuje w nowych kontaktach.Ale kto nie ryzykuje szampana nie pije. :P
Awatar użytkownika
 henia
"Nawet cień przyjaciela wystarczy, zeby uczynić człowieka szczęśliwym".

Dorota - pięknie dziękuję za doskonałą organizację. Ekipie - za cudowne towarzystwo :* Do zobaczenia w Toruniu :D
Załączniki
borne.jpg
borne.jpg (46.39KiB)Przejrzano 1655 razy