Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Kilka dni temu Ryszard Kalisz wystosował interpelację poselską dotyczącą osób chorych na łuszczycę do Marszałka Sejmu i Minister Zdrowia. Szczegóły znajdziecie w załączniku. Należy go pobrać i rozpakować.
Załączniki
Interpelacja Ryszarda Kalisza
(751.35KiB)Pobrany 1523 razy
Dramat... po jaką cholerę tyle pisać? Nie prościej byłoby wstawić tam jedno zdanie: "DAJCIE SPOKÓJ! BĘDZIE KASA BĘDZIE I LECZENIE"??

Może ktoś jeszcze chciałby się dowiedzieć, od miłościwie nam panujących, kiedy w najjaśniejszej PL dostępne będzie leczenie fumaranami?? :P Ja po obejrzeniu tej odpowiedzi na interpelację dałam już sobie spokój z pokładaniem nadziei w nowoczesnych lekach.. nawet jeśli kiedyś wynajdą "cud - specyfik" na to diabelstwo, to i tak NIGDY nie będzie on w Polsce dostępny.
Ja tak tylko z lekką nieśmialością: leczenie fumadermem, chyba tak nie do końca jest niedostępne; czytałam wątek dziewczyny, która tym specyfikiem była/jest leczona, efekty... takie sobie. Nie rozwijam tematu bardziej, bo to nie to miejsce.
No i oczywiście, mówimy o rzeczywistości w RP nie PL ;)