Rozmowy dotyczące choroby współistniejącej z łuszczycą, czyli łuszczycowego zapalenia stawów (łuszczycy stawowej).
 ddj
Witam.
Jestem posiadaczem łuszczycy krostkowej już od 13-stu lat. Teraz przyplątało się jeszcze ŁZS. Potrzebuję dowiedzieć się informacji na temat leczenia metodą biologiczną. Niebawem idę do szpitala i mam nadzieję ,że zakwalifikuję się do leczenia tą metodą. W tej chwili moje dłonie to tysiące ropnych krost, które powoli obdzierają mnie ze skóry,,,no i jeszcze wszystko od pasa do szyi mnie cholernie boli :oh:
Awatar użytkownika
 henia
Wszystko zależy od tego - wiadomosci o jakim leku biologicznym poszukujesz? Jak też jaka "forma" tego leczenia Cię interesuje?

W związku z zatwierdzeniem programu lekowego - ruszają kwalifikacje do lekowych programów leczenia Stelarą, ciężkich przypadków ł. n.p. tu aktualnosci/leczenie-biologiczne-usteki ... t2146.html

Wszystko zależy od tego gdzie mieszkasz w sensie jaki masz dostęp do ośrodków spełniajacych warunki do prowadzenia terapii lekami biologicznymi. Powodzenia
 ddj
Dziękuje za info.
Po wyjściu ze szpitala postaram się opisać jak wygląda leczenie i jakie lekarstwa wchłonął mój organizm. Narazie jestem zadowolony z efektów jakie są na moich dłoniach po zastosowaniu maści przepisanej na wizycie w szpitalu. :D
Mam nadzieję, że będzie czym się pochwalić !!!
POZDRAWIAM SERDECZNIE ;)