Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
Awatar użytkownika
 szater
Te tabletki zaproponował mi mój ginekolog ale jako wspomagacz przy menopauzie....cena mnie dobiła....wiec nie kupiłam:mleko kobyle + wit C :surprised: za prawie 60zł? aby otrzymac efekt po 3 miesiacach....bardziej nawilzoną skóre?niestety znam tansze sposoby.Preparat już troszke sobie jest na rynku,to nie jest nowosc wiec moze jakas firma nagle potrzebuje podniesc zyski i trafiła do lekarzy dermatologów a oni zaczeli proponowac chorym.Jezeli masz kase i ochote to spróbuj a nuż bedzie dobrze :)
Ja stosuję proskin od miesiąca, więc mam nadzieję, że efekty przede mną. Zaczęłam go stosować, ponieważ okazało się, że moja znajoma bierze ten lek i mówi, że jest super. Skonsultowałam to ze swoim lekarzem, gdyż jestem bardzo ostrożna z braniem nowości, a on nie widział żadnych przeciwwskazań i również wypowiadał się pozytywnie na jego temat, więc postanowiłam spróbować, jestem pełna nadziei, trzymajcie kciuki